admin Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 Cześć,Dostałem dzisiaj maila z fajnym linkiem. Właściciel strony bardzo prosi o uwagi co do pomysłu na stronę. Zresztą zobaczcie sami http://www.fishlocations.com/. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 Skonczyla sie era - tajemniczych miejscowek - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 23 Listopada 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 Ano tak Jurku ale ... z drugiej strony ... na razie nie wybieram się do Rumunii ani Węgier na miejscówki Efex'a i Pepe. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 az tak fantastycznie nie funkcjonuje ... a poza tym, kto zdradzi dobrowolnie najlepsze miejscowki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerzy Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 witam, oglądałem te strone i w zasadzie niewiem co mam o tym mysleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 Ja także oglądałem stronę i za bardzo nie wiem co o niej myśleć... Ogólnie wygląd strony bardzo słaby, a funkcjonalność tragiczna.Pomysł pokazywania swoich miejscówek wszystkim w internecie uważam za fatalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gromit Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 Moim zdaniem trzeba pokazywać wszystkie miejscówki, gdzie padły okazy ponad metrowe szczupaka,najlepiej w Polsce <_<. Pozdrawiam Gromit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 Powstaną tzw. łowiska jedno - max dwuroczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MGOR Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 Witam, Ja myślę inaczej. Choć sam nie zamierzam z niej korzystać (brak fotek? ), to sądzę, że znajdzie się sporo osób (choćby z uwagi na brak geograficznego ograniczenia), które będą zamieszczać na stronie swoje zdjęcia i miejsca. Ot tak, w celach po części towarzyskich. Nie wiem jaki był pomysł autora, ale na popularność może liczyć, więc początek z punktu widzenia np. dodawania reklam jest dobrze. A tajemnica miejscowki? A opisy łowisk w prasie? Jak bywam nad Wisłą w mieście to często sobie przypominam opis łowiska rekordowych brzan pod mostem śląsko-dąbrowskim chyba M. Jagiełło. Wystarczy zrobić mapę z rybami zgłaszanymi do WW czy WS (swoją drogą, to redakcje mogłyby zamieszczać tylko cywilizowane zdjęcia i premiować wypuszczanie ryb). Czy nasz zlot nie był wskazaniem doskonałem miejscowki? Był. I co? I te nasze najlepsze i tak zostaną naszymi najlepszymi. Tylko dla nas i najbliższych, że się tak wyrażę A tak w ogóle, moim skromnym zdaniem, miejscówka to tylko część sukcesu. Choć z drugiej strony... szukam właśnie jednej przed Warszawą, na niedzielę. Marzę o ładnym sandaczu, a na fishlocation tylko wypasiony bolek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 ja juz uslyszalem, ze ten ktos powinien po glowie dostac, za ta strone i wstawianie dobrych miejscowek do netu, bo miesiaze wszystko wykosza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Yeah Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 ja nie sadze, ze miesiarze siedza w necie i szukaja miejscówek. Mysle ze i tak maja swoje ulubione a poczta pantoflowa dziala lepiej niz internet. Byle jakiemu miesiarzowi nie chce sie podrozowac w poszukiwaniu ryby na internetowych miejscowkach. mysle, ze to miejscowi sa najgorszym zagrozeniem bo potrafia wyciac cale lowisko w krotkim czasie tylko dla tego, ze jest blisko domu a oni nie maja co robic. na stronach tego typu trzeba jak najczesciej propagowac C&R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
admin
Cześć,
Dostałem dzisiaj maila z fajnym linkiem. Właściciel strony bardzo prosi o uwagi co do pomysłu na stronę. Zresztą zobaczcie sami http://www.fishlocations.com/.
Pozdrawiam
Remek
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi