hublands Opublikowano 20 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 Następne dwie skończone. Wczoraj pomalowane dziś już gotowe. Obie waga 10 g oraz blacha 1.5 mm Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hublands Opublikowano 20 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 Mam pytanko wie ktoś czym można zabezpieczać miedź przed sniedzeniem? Chodzi mi o pozostawienie efektu polerki? Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hublands Opublikowano 21 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Dziś kilka sztuk. Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 23 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Mam pytanko wie ktoś czym można zabezpieczać miedź przed sniedzeniem? Chodzi mi o pozostawienie efektu polerki? Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu TapatalkaTrochę pomaga lakier bezbarwny. ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 23 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 W razie potrzeby, poleruję szmatkami do sztućców (srebra?), z ALDI. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hublands Opublikowano 24 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 Dziękuję panowie za podpowiedzi. Myślę że jednak będę zostawiać właśnie do przetarcia szmatka. Czekam jeszcze na patynol... Blaszka ze zdjęcia bardzo podoba się garbusom z pobliskiego jeziora. Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hublands Opublikowano 14 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 (edytowane) Witam serdecznie po dość sporej przerwie. Niestety przez jakiś czas nie mogłem rozwijać swojej pasji gdyż miałem operacje wzroku i musiałem troszkę pewne sprawy odpuścić. Ale już po malu wracam do siebie oraz tworzenia przynęt w zaciszu mojego małego warsztatu. Dziś przedstawiam kilka blaszek które udało mi się wykonać wieczorami w wekkend. Pozdrawiam serdecznie wszystkich zagladajacych. Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Edytowane 14 Stycznia 2020 przez hublands Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hublands Opublikowano 14 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 (edytowane) . Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Edytowane 14 Stycznia 2020 przez hublands 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hublands Opublikowano 14 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 I następne piękności jeszcze wiercenie ale niestety dziś zabrakło już czasu pozdrowienia Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hublands Opublikowano 17 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 I skończyłem. Jutro zaczynam nowa partie. Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hublands Opublikowano 22 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 I kolejna blaszka spod mojego młotka. Miedź plus cynowanie oraz patyna. Blacha 1.5 mm Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hublands Opublikowano 22 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Coś tam się klepie. Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hublands Opublikowano 26 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Dziś wyklepałem takiego oto wahacza. Waga 9.5 grama Nareszcie doszły do mnie wybijaki i mogę oznaczyć inicjałami swoje wyroby Coraz lepiej wychodzi mi srebrzenie oraz patyna. Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hublands Opublikowano 5 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Dziś kilka sztuk dla odprężenia. Wahadła miedziane 1.5 mmWaga 10gram Góra polerka plus cynowanie wypolerowane na lustro. Tył patyna. Pozdrawiam zagladajacych Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hublands Opublikowano 14 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Hej dziś wykonałem maszynkę do (wkrętów /sprężynek /dozbrojek) Docelowo jest od dołu wywiercony otwór z gwintem m8 do przykrecenia do stołu. Moja mała piwnica pomału zamienia się w fajna pracownie Odmalowalem ściany zrobiłem trochę porządku Co do technicznych spraw to narazie testy na drucie 0.8 mmWydaje mi się ze bez problemu poradzi sobie z 1.2 mm Sprężynki 8mm oraz 6 mm Będą fajnie dozbrajać moje większe gumy. Pozdrawiam serdecznie zagladajacych A sam pomysł oczywiście zaczerpnięty z neta (YouTube) Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zack Opublikowano 15 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 (edytowane) Hej ,Norbert park maszynowy dozbrajasz na ostro fajna maszynka Edytowane 15 Marca 2020 przez Zack 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 15 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 Norciu, bardzo fajnie to wszystko wychodzi. Brawo! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hublands Opublikowano 15 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 Dzięki panowie za dobre słowo. Piwnica po malu zaczyna fajnie wyglądać. Jeszcze tylko brakuje tv z kanałem sportowym. I jakiejś małej lodówki do napojów Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 15 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 TV nie wstawiaj, bo zapomnisz o racy, będziesz siedział i oglądał wyciągając co raz coś z tej lodówki???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hublands Opublikowano 15 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 TV nie wstawiaj, bo zapomnisz o racy, będziesz siedział i oglądał wyciągając co raz coś z tej lodówki[emoji3]Muszę jeszcze pomyśleć nad tematem tv. Co do lodówki napewno się przyda.... Chłodnych napojów nigdy za wiele. [emoji14] Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hublands Opublikowano 15 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 A jak już pokazuje coś z warsztatu to dawny projekt kiedy jeszcze bawiłem się w woblery oraz malowanie aerografem. Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hublands Opublikowano 17 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 I jedna blaszka z dziś. Miedź plus cynowanie oraz patyna Szerokość 22mmdługość 65 mm waga 13 gram Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hublands Opublikowano 21 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Hej dziś kilka godzin pracy w mojej pracowni zaowocowały blaszkami dla kolegów z forum. Waga to 6.4 grama. Blacha miedź 1 mm Większe blacha miedź 1.5 mm waga 13 gram Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 21 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Blaszki bardzo fajne ale chcialbym wiecej rybek zobaczyc. Wtedy to badziej do wyobrazni przemawia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hublands Opublikowano 21 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Blaszki bardzo fajne ale chcialbym wiecej rybek zobaczyc. Wtedy to badziej do wyobrazni przemawia Napewno będą. Myślę że jak będziesz śledzić wątek to napewno przemówi on do twojej wyobraźni. Ryby zaczną się pokazywać. Każdy od czegoś zaczyna Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi