TOFIX99 Opublikowano 22 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 (edytowane) Hej dziś kilka godzin pracy w mojej pracowni zaowocowały blaszkami dla kolegów z forum. Waga to 6.4 grama. Blacha miedź 1 mm Mam pytanie techniczne:czy wszystkie dziurki "poprawiasz" po obu stronach ? ???? Edytowane 22 Marca 2020 przez TOFIX99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hublands Opublikowano 22 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Hej dziś kilka godzin pracy w mojej pracowni zaowocowały blaszkami dla kolegów z forum. Waga to 6.4 grama. Blacha miedź 1 mm Mam pytanie techniczne:czy wszystkie dziurki "poprawiasz" po obu stronach ? [emoji16]Tak każdy otwór poprawiam frezem fazujacym. Kiedyś kupiłem w promocji 6 sztuk w jakimś markecie. Zdjęcie poglądowe Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 22 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 ame="TOFIX99" post="2730751" timestamp="1584880305"]Tak każdy otwór poprawiam frezem fazujacym. Kiedyś kupiłem w promocji 6 sztuk w jakimś markecie. No tak, ja tam się nie znam na tym ale jak dla mnie to spełnia dwa zagadnienia:1. ładnie wygląda 2. brak "ostrych", chropowatych krawędzi, żyłka się nie "tnie". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hublands Opublikowano 22 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 (edytowane) A dziś 20 g długość 85 mmMniejsza 3 g 25mm Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Edytowane 22 Marca 2020 przez hublands 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek K Opublikowano 22 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 No to trzeba wprowadzić okres ochronny na blachy, skoro tarło mają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hublands Opublikowano 23 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 No to trzeba wprowadzić okres ochronny na blachy, skoro tarło mają. nie ma opcji dla okresu ochronnego ... Blachy pod dostatkiem. Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Byłem na "lekkim" zwiadzie. Co by nie zapomnieć jak woda wygląda.Fota przed testami: Trochę połaziłem, zaliczyłem "stuknięcie" i zjazd do domu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hublands Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Od czasu do czasu coś się zrobi dla własnych potrzeb Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi