Skocz do zawartości

MHX spey

Fatso

Rekomendowane odpowiedzi

no jeden switch MHX w kraju jest napewno, widziałem, nawet machnąłem, ale na trawie i w stanie lekko wskazującym przy okazji imprezy.

Myslę że Sergiusz z Fishingrod cos mógłby na jego temat powiedzieć, bo to On go zbroił i przeznaczył na nagrodę w którejś z edycji Troci Łeby.

Niestety nie mam kontaktu do Igora który miał szczęscie w losowaniu.

jezeli chcesz zbudowac dobrego speya, to meiser ma wyprzedaz blankow.

https://www.speypages.com/speyclave/92-spey-classifieds/370961-r-b-meiser-blank-sale.html

polecam highlandera s

Ceny faktycznie kuszące, gdyby nie to ze moje moje spejowe serce należy do loopa. ..

Napisz jak proszę jak kije Meisera czują się w nowoczesnym underhandzie (touch&go, krótkie głowice). Bo że w skagicie wymiatają to wiem. ..

mam dwa highlandery s. #8 lowie wylacznie skagitem, ale #6 lowie rowniez skandi.

nie bede sie rozpisywal za duzo. rzuca sie latwo . kazda w zasadzie technika.

dla mnie najlepsze kijaszki. poluje tylko jeszcze na #3 albo #4

i bedzie komplet.

pozdrowka

ps.

w poscie powyzej podlinkowalem zle ogloszenie.

tu obecna wyprzedaz u meisera:

https://www.speypages.com/speyclave/92-spey-classifieds/383906-r-b-meiser-winter-blank-sale.html

Edytowane przez peresada
  • Like 1

Szkoda tylko, że wszystko w 4 kawałkach. Obmacałem oba Meisery Krzyśka przy okazji wyjazdu na stalki i potwierdzam, że to fajne kije. Choć mi akurat ta #6 z Airflo Rage średnio pracowała, ale może za krótko i za mało się przyłożyłem. Ze skagitem chodziły jak złoto.

• Like 1