Franc Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Fajne fotki , jak zawsze u Ciebie Andrzeju I zam tu paru gości 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Andrzeju, nie twierdzę że jest zły, ale porównując do selekcjonowanego flora z przed lat powiedzmy 10.ciu widać różnicę.Ostatnio znalazłem woreczek z odpadami po takowej selekcji z przed bodaj 5-6 lat. Jest nad czym podumać.Fotki porównawcze wstawię w moim wątku. Elu, przepraszam , już nie zaśmiecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 3 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Piszcie,piszcie ciekawie się czyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Artur - standarty poszły nam do góry, korek w tym kiju jest OK. Aż mnie korci by znowu stanął u mego boku... tylko gdzie ja go będę używał jak 99% łowię na zaporówce i to czasami na trupy śledzia lub sardynki. Machało nim kilku znanych i szanowanych muszkarzy, każdy wypowiadał się bardzo pochlebnie, mam na myśli wartości użytkowe, estetyka ponad dyskusją... Kilka fotek w tym "muszki" które wystrzeliwał z magazynku. Paweł, że też Cię nosi z tym kijem. Kij z 2011 roku, tak więc korek ( no z pewnością starszy) z dobrych lat. Z kijem mnie nosi, potem przestaje i tak się bawię Nigdy nie miałem w rękach wędziska tak dopieszczonego i tylko fluktuacja switchowych zainteresowań powoduje chwilowe sprzedażowe napady... Mam Endriu Twą głowicę która z nim nieźle współpracuje.pozdro! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DP Fishing Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Z całym szacunkiem, do najlepszego nieco jeszcze brakuje. Niestety jakość korka spada drastycznie z roku na rok. Według mnie niema się do czego przyczepić. W porównamiu do "standardowego" korka na wędkach w FC to kosmos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Panowie!co prawda nie param sie juz robieniem kijow, ale ceny korka gradacji floor specjalnie sie nie zmienily.mozna bez problemu kupic i sobie taka rekojesc zrobic. 30 krazkow to ok 60 usd ( floor zawsze byl drogi)pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi