JuniorFishing Opublikowano 27 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 (edytowane) Cześć i czołem Przeglądając „internety” natrafiłem na to. Pozostawiam Wam do dyskusji ... http://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2018-11-27/operator-drona-przypadkiem-nagral-klusownika-ten-agresywnie-zazadal-usuniecia-nagrania/Ps. Na jakie ryby liczył owy kłusol? Trocie, łososie- tak jak mówią w nagraniu, czy może coś innego jest bardziej prawdopodobne? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 27 Listopada 2018 przez JuniorFishing 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 28 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Niestety nie można obejrzeć, gdyż "Wystąpił problem z nagraniem video" .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 28 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 (edytowane) Niestety nie można obejrzeć, gdyż "Wystąpił problem z nagraniem video" .... Musi być u Ciebie jakiś lokalny problem np. z przeglądarką lub wtyczkami. A cała akcja spoko, dobrze żeby odpowiednie służby miały dostęp i korzystały z takiego sprzętu w walce z kłusownictwem. Zobaczymy tylko czy takie nagranie wystarczy by postawić zarzuty... Edytowane 28 Listopada 2018 przez coma 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 28 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Patryk, jeśli postępowanie zostanie wszczęte w ciągu 30 dni od ujawnienia wykroczenia, to wystarczy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 28 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Musi być u Ciebie jakiś lokalny problem np. z przeglądarką lub wtyczkami. Racja...na Chrome poszło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 28 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 widziałem to wczoraj w wiadomościach na polsacie chyba. Szczerze jestem za żeby drony latały nad łódkami i filmowały nas wszystkich. Kto nie ma nic do ukrycia nie miał by się czego obawiać. Jak widać gość kłusował i od razu atakował kolesia filmującego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 28 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 widziałem to wczoraj w wiadomościach na polsacie chyba. Szczerze jestem za żeby drony latały nad łódkami i filmowały nas wszystkich. Kto nie ma nic do ukrycia nie miał by się czego obawiać. Jak widać gość kłusował i od razu atakował kolesia filmującego. Jesteś pewien że nie masz nic do ukrycia?Myślę że się mylisz i wcale nie chciałbyś być ciągle filmowany bo wyszły by jakieś Twoje tajemnice.Każdy ma coś za skórą. Każdy.I nie pisze ty tylko o rybach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 28 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Znajomy się kiedyś obściskiwał z dziewczyną, w tłumie ludzi na pokazach w stadninie koni w Ochabach. Z tych pokazów ukazał się reportaż w jakiś Wiadomościach i okazało się, że kamerzysta bardziej niż pokazem zainteresowany był właśnie tą mocno zajętą sobą parką. W efekcie nie tylko zona, ale i wszyscy znajomi dowiedzieli się o "skoku w bok", a małżeństwo zaliczyło burzliwy koniec.Tak że ten tego - trzeba być czujnym jak Batman. Nigdy nie wiadomo, kto filmuje i gdzie to pokaże 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 28 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Niech latają, jestem przez to w stanie zapłacić cenę braku chmielowej zupki i spływania na każdą "jedynkę" do brzegu i nabliższego sanitariatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 29 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 Niech latają, jestem przez to w stanie zapłacić cenę braku chmielowej zupki i spływania na każdą "jedynkę" do brzegu i nabliższego sanitariatu A ja nie, jak opiję się kawy to częściej sikam niż rzucam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 29 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 (edytowane) Zobaczymy tylko czy takie nagranie wystarczy by postawić zarzuty... Patryk, jeśli postępowanie zostanie wszczęte w ciągu 30 dni od ujawnienia wykroczenia, to wystarczy. Niestety, ale nie ma podstaw do postawienia żadnego zarzutu za owo stawianie sieci, gdyż w tym konkretnym przypadku nie było to ani przestępstwo, ani wykroczenie. Natomiast po obejrzeniu całego filmiku (m.radiogdansk.pl/wiadomosci/item/86221-l...w6UfR4ugBHnOCcqosccw) widzę tu możliwość postawienia osobnikowi od siatki zarzutu popełnienia przestępstwa z art. 191 § 1 k.k. (zmuszanie groźbą operatora drona do zaprzestania nagrywania), a przynajmniej z art. 190 § 1 k.k. (groźba karalna zniszczenia mienia). W pierwszym przypadku czyn jest ścigany z urzędu, w drugim przypadku na wniosek pokrzywdzonego. Pytanie tylko, czy ktoś z policji lub prokuratury na to wpadnie. Edytowane 29 Listopada 2018 przez Krzysiek Rogalski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi