karolkrause Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Koledzy ma ktoś mo?źe namiar na sklep gdzie mo?źna by było dostać patyczka BEASTMASTER BX 240XH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haja1978 Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 W bassie mają, ale wersję CX PlusNatomiast jeśli sklepik mo?źe być spoza Polski, to tu znalazłem pasującego BM - od tego sprzedawcy kilka razy kupowałem ciuchy i kije, zawsze wszystko ok i na czas. http://www.ebay.pl/itm/Shimano-BeastMaster-BX-240XH-Spinnrut e-2-40m-150g-NEU-/330679595697?pt=DE_Sport_Angelsport_Angelr uten&hash=item4cfe0a32b1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shared Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 W FM jest ale 210cm... Za to w dobrej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Karol w FM były takie ale się sp?łźniłeś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 15 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Wiem Są jeszcze 210 i te?ź by sie nadały na pontonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 jakiś miech temu były jeszcze w centum wedkarstwa w-wa były i te 240 i 210 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 A na pontonik to nawet kr?łciak lepszy ale jak pod sumka to 2,4m nie zaszkodzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek* Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Witam Przyzwyczajenie drugą naturą człowieka, sam posiadam Beastmaster BX 240H i choć na początku uchwyt kołowrotka wydawał mi się za delikatny do 50gramowej wędki, dwa sezony jak najbardziej to zweryfikowały i jest dość mocnym uchwytem. Jeśli ktoś posiada du?źą dłoń to dolnik tej wędki mo?źe wydać się za delikatny. Seria CX ma jeszcze ,,gorszy” uchwyt kołowrotka czy z innego powodu kolega ją wyklucza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 15 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Koledzy a w sumie to te nowe CX czym sie r?ł?źnią od starych BX. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzejko Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Wg katalogu lepszym materiałem blanku?, masą BX 208g, CX 226g, uchwytem kołowrotka i ramkami przelotek. CW takie samo do 150g. BX to kawał pałki mam 3m XH do 100g, chyba celujesz w suma i dorsza. Nie wiem czy dostaniesz gdzieś BX to był chyba dość unikalny model na naszym rynku, m?łj kolega kupował w Niemczech w sklepie hav-shop.de.Pozdrawiam,drzejko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saalar Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Właśnie sprawdzałem na FM, BX do 100 i 150gr ciagle dostępny. Cena te?ź dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 20 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Suma sumarą jednak zdecydowałem sie na BLACK CAT JOY STICK 2,85m 150-180g. Kijek sprawdzony w boju Mysle ze bedzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzwiecki Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Suma sumarą jednak zdecydowałem sie na BLACK CAT JOY STICK 2,85m 150-180g. Kijek sprawdzony w boju Mysle ze bedzie ok. Będzie ok. A ja po kilku latach poszukiwań dopiero dzisiaj trafiłem na Beastmastera 270 cm 3 składy do 100 g takiego jak ma Marek Sz. Zobaczymy jak mi się sprawdzi ten kijek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi