Skocz do zawartości
  • 0

Silniki ePropulsion Spirit 1.0 - informacje, uwagi, opinie

Dsf

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Żeby jeszcze przyłącze baterii było open i mozliwosc kupna bez baterii, wtedy lit4life...

Wysłane z mojego moto e5 plus przy użyciu Tapatalka

Na filmie facet mówi, że w nowym modelu jest możliwość podłączenia innych akumulatorów. Bez baterii też można kupić:

https://www.technik-fuer-angler.de/epages/63452625.sf/de_DE/?ObjectPath=/Shops/63452625/Products/YA00068090

• 0

jesli zrobia na 48V + zasilanie zewnetrzne to bedzie hit. na aku 30ah/48v bedzie plywania co niemiara... chociaz te ich dedykowane nie idzie rozladowac za dzien... :) najlepszy silnik z jakim mialem stycznosc

Znajomy który pływa Spiritem twierdzi ze silnik ma wadę w postaci braku trymu czy pozycji shallow - jest tylko albo opuszczony albo podniesiony zupełnie - czy Wasze egzemplarze też tak mają?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• 0

Na filmie prezentacyjnym Wodomani widać, że silnik ma ustawienie shalow.

Nowy model ma podpięcie do zewnętrznego źródła zasilania - widać to na filmie.

Oczywiście można kupić sam korpus silnika, bez aku. Choćby tutaj: 

https://www.technik-fuer-angler.de/epages/63452625.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/63452625/Categories/Elektromotor/Epropulsion/Spirit_10_PLUS

Polecam ten sklep. Można jeszcze negocjować ceny.

• 0

Ja mieszkam w Niemczech kupowałem echo, dziobówkę i spirita w Echolotzentrum od ceny sklepowej zawsze coś udaje się urwać.

Dużo drobnicy i wyposażenia do Łodzi w MyBait ,tam trudniej z targowaniem ale ceny mają moim zdaniem jedne z lepszych w Europie.Echa bez promocji są w cenach takich jak

U nas na „mega promocji“ .Nigdy nie miałem problemu z kontaktem.