Dsf Opublikowano 30 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Witam,zastanawiam się nad zakupem silnika epropulsion. Czy są wśród forumowiczów użytkownicy tego silnika. Szukam informacji o żywotności akumulatora, doświadczeniach z serwisem w PL, ewentualnych minusach tego silnika. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Salmon63 Opublikowano 28 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 Nie,nie da się załączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 28 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 tam rupel ma ten mini panel solarny ? (chyba ze w navy byl tylko) , mialem kiedys podobna sytuacje. poloz rumpel na sloncu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PABL0 Opublikowano 28 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 może coś nie tak z imobilizerem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Salmon63 Opublikowano 28 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 Jesieniom i zimą podpinałem silnik i działał bez problemu,teraz czwarty raz wypływałem i być. Dwa dni przed zawodami. Dzwoniłem do sklepu gdzie kupiłem silnik ,mają się skontaktować z serwisem. Jeszcze pół roku gwarancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 28 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 Jeśli kupowałeś w pl , to odezwij się na priv dam ci kontakt bezpisredni do serwisu , pomiń sprzedawce- bedzie szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Salmon63 Opublikowano 28 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 Tak,kupiłem w Active Games z Radzionkowa. Dzięki bapisze na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 3 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 (edytowane) Wczoraj testowałem epropulsion navy evo 6.0, Producent wkoncu stanął na wysokości zadania i poprawili znacząco konstrukcje vs navy 6.0 gen 1.Mianowicie, silnik jest wkoncu cichy , jak na elektryka przystalo. Rumpel jest łamany do góry o jakieś 45 stopni, jest połączenie kablem silnika z rumplem ( w gen 1 trzabylo dokupic kabel). Z silnika też jest wyprowadzony kabel do komunikacji z dedykowanymi akumulatorami. W zestawie dwie sruby, szybkościowa i uciagowa, hebel, pogrzebacz pod sterociag. Silnik ogolnie duży, pędnik sporo wiekszy niż w gen 1. Prędkość maksymalana jaka wykręciłem na brema 390+ majdan cały- dzibowka,wedki,pakiet 45ah/48v , 12v/230ah, torba + ja - 500kg na bide= 12.5kmh. W linku krótki film z plywania https://youtube.com/shorts/6sc5tvqUVGQ?feature=share Edytowane 3 Lipca 2022 przez siarq 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 3 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 Wczoraj testowałem epropulsion navy evo 6.0,Producent wkoncu stanął na wysokości zadania i poprawili znacząco konstrukcje vs navy 6.0 gen 1.Mianowicie, silnik jest wkoncu cichy , jak na elektryka przystalo. Rumpel jest łamany do góry o jakieś 45 stopni, jest połączenie kablem silnika z rumplem ( w gen 1 trzabylo dokupic kabel). Z silnika też jest wyprowadzony kabel do komunikacji z dedykowanymi akumulatorami. W zestawie dwie sruby, szybkościowa i uciagowa, hebel, pogrzebacz pod sterociag. Silnik ogolnie duży, pędnik sporo wiekszy niż w gen 1. Prędkość maksymalana jaka wykręciłem na brema 390+ majdan cały- dzibowka,wedki,pakiet 45ah/48v , 12v/230ah, torba + ja - 500kg na bide= 12.5kmh. W linku krótki film z plywania Zobaczysz, SSR-y będą cię ganiać, bo wiara będzie krzyczeć, że na spalinie ktoś pomyka, tylko coś słabo ją słychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 3 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 juz bylo zebranie na brzegu , lecieli jak by za darmo cos dostac mieli , ale sie rozczarowali i poszli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cudak Opublikowano 10 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 (edytowane) Witam,Gdzie najlepiej kupić spirita ? W Polsce czy za granicą? Jeśli w Polsce to polecacie jakiś sprawdzony, "normalny" sklep ? Jeśli za granicą to gdzie ? Edytowane 10 Września 2022 przez cudak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bartekmaj Opublikowano 12 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 (edytowane) Ja kiedyś swojego kupiłem w mc sklep.Dokupiłem później szybką ładowarkę i pokrowce i wszystko w najlepszym porządku. Polecam PS.Gdyby ktoś szukał to została mi szybka ładowarka do baterii. Resztę już sprzedałem. Edytowane 12 Września 2022 przez bartekmaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cudak Opublikowano 12 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 (edytowane) Ja kiedyś swojego kupiłem w mc sklep.Dokupiłem później szybką ładowarkę i pokrowce i wszystko w najlepszym porządku. Polecam PS.Gdyby ktoś szukał to została mi szybka ładowarka do baterii. Resztę już sprzedałem. Jeśli można wiedzieć Sprzedałeś, bo ? P.S. O szybkiej ładowarce będę pamiętał. Odezwę się na priv gdybym się decydował. Edytowane 12 Września 2022 przez cudak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bartekmaj Opublikowano 14 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 Sprzedałem bo kupiłem łódź ze spaliną i dziobówkę ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wook-wlkp Opublikowano 7 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2022 Cześć, jestem prawie zdecydowany na EPROPULSION Spirit 1.0 PLUS.Ma to napędzać ponton Honda TE35 (350 cm długi, 170 cm szeroki). Chcę Was zapytać, czy na ten moment w tej klasie jest to najlepszy wobór?Drugie pytanie dotyczy długości stopy. Wysokość pawęży to 40 cm, i tutaj brać 62,5 cm czy 75 cm?Trzecie pytanie, obecnie cena to ok 10k zl brutto, czy za granicą da się wyrwać taniej? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kokot Opublikowano 8 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 Ja kupiłem na wiosnę i jestem mega zadowolony. Bateria bardzo lekka i długo trzyma. Mam łodkę 440x180 i osiąga około 10km/hW podobnej cenie i klasie są tylko torquedo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wook-wlkp Opublikowano 8 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 Dzięki za info .Gdzie kupiłeś? Jaka cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 8 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 Ja kupiłem na wiosnę i jestem mega zadowolony. Bateria bardzo lekka i długo trzyma. Mam łodkę 440x180 i osiąga około 10km/hW podobnej cenie i klasie są tylko torquedoz tym 10kmh to chyba z wiatrem przy takiej krypie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PABL0 Opublikowano 8 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 u mnie spirit plus max około 7.5kmh, łódka 430x170 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 8 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 To się zgodzę, do 8.x pociągnie zależy od masy i warunków ale 10 to już nav3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kokot Opublikowano 8 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 Jak bede w sobotę na rybach to zrobię zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pawlo29 Opublikowano 8 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 (edytowane) Nikt nie napisze jaka cena nowego akumulatora do silnika bo przecież nic nie jest wieczne a przy kupnie silnika należy wziąć to pod uwagę i tu czar pryska Edytowane 8 Grudnia 2022 przez pawlo29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 8 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 Mała łódź/ponton maly- dedykowany AkuDuża łódź i ponton- kabel do silnika i możesz szeregować Aku Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 8 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 Około 5k kosztuje nowy dedykowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pawlo29 Opublikowano 8 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 Spotkałem się z użytkownikiem takiego silnika na Zalewie Sulejowskim i z silnika był zadowolony ale musiał już wymienić akumulator a to połowa ceny silnika i 5k na obecne czasy to spory wydatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 8 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 Spotkałem się z użytkownikiem takiego silnika na Zalewie Sulejowskim i z silnika był zadowolony ale musiał już wymienić akumulator a to połowa ceny silnika i 5k na obecne czasy to spory wydatekNo skoro akumulator się zużył, to spada pojemność i wiadomo, że będą koszty. Płacisz za moc, kompaktowość i jakość wykonania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Dsf
Witam,zastanawiam się nad zakupem silnika epropulsion. Czy są wśród forumowiczów użytkownicy tego silnika. Szukam informacji o żywotności akumulatora, doświadczeniach z serwisem w PL, ewentualnych minusach tego silnika.
Top użytkownicy dla tego pytania
89
24
23
19
Popularne dni
10 Gru
19
8 Gru
18
26 Sty
17
22 Sty
16
Top użytkownicy dla tego pytania
siarq 89 odpowiedzi
Kokot 24 odpowiedzi
Salmon63 23 odpowiedzi
Koza11 19 odpowiedzi
Popularne dni
10 Gru 2022
19 odpowiedzi
8 Gru 2022
18 odpowiedzi
26 Sty 2021
17 odpowiedzi
22 Sty 2020
16 odpowiedzi
Popularne posty
maras5
10km? Chyba z górki ????
lukson
https://www.technik-fuer-angler.de/epages/63452625.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/63452625/Categories/Elektromotor/Epropulsion/Spirit_10_PLUS
bartekmaj
Dzięki za odpowiedź ale ja wolę wspierać krajowych przedsiębiorców i kupować sprzęt u nas.
Opublikowane grafiki
307 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi