bassy Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Czasami spotykamy ryby okaleczone przez naturę i nie tylko, 2 lata temu trafiłem takiego 40 staka, przyroda czasem twardo sę broni i nie daje za wygraną........ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 a to mój pajkusek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Mnie się kiedyś trafił poniższy ślepak Ciekawi mnie jak sobie radzi i ile mu przybyło od tamtej pory PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 15 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 kurde jaki trendy limited edyszyn krank 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krycek Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 drugie oko w pelni sprawne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Mi sie trafil taki fajny zander ze zdeformowanym ogonem, tak jakby przestal rosnac przez to w dlugosci tylko w karku.Po walce liczylem na conajmniej 70-taka a miarka pokazal zaledwie 55cm.pzdr http://img684.imageshack.us/img684/270/dsc00301wa.jpg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Ja mam na koncie takiego potoka: Zaliczyłem też sandałka z mopsowatością (żuchwa normalna, górna szczęka skrócona) - siadł na ripperka. Też dwa lipienie w wersji szort - niestety bez zdjęć .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 21 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 No temu potokowi to faktycznie szczena opadła..........ciekawe jaki dźwięk na wodzie powstawał jak owady zbierał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 no ja niestety dolicze sie do tych co takie rybki produkuja ;( Prowadze sobie lusoxa 3 w kanaliku nagle widze blysk pod woda i czuje lekkie tracenie - zacinam i..... : Ps ten lusox jakis pechowy rzut wczesniej wyjalem na niego okonka moze z 10-12cm - nie wiem jak on zmiescil kotwiczke do pyska bo wyciagalem ja chyba z 2 minuty... nie potrafilem mu otworzyc pyska tak szeroko by ja wyjac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 1 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Wypadki się zdarzaja poza tym niektóre deformacje nie sa powodowane przez wędkarzy....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Zdjęcia kolegi Czoper i Kokosz to raczej efekt krzyżowania blisko spokrewnionych ryb w czasie tarła. Najpewniej rybki z zarybienia i stąd takie cuda. Reszta to uszkodzenia mechaniczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 dorzuce szczupaka od kumpla: mial 80cm+ byl chudy jak wegorz i mial absolutny brak uzebienia (cale pokryte jakims naroslami?) tak mu z pyska wystawaly, ze na poczatku myslelismy, ze ktos go wczesniej na trupa zlapal i na zywca wytargal kotwice z gardla i mu flaki wystaja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 31 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Pewnie nie mógł chwycić rybek biedaczysko ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 A może to jakiś wegan? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 31 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 tak- z przymusu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki72 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Moj najwiekszy Brown mial zdeformowana szczeke( gorna i dolna) przez zylke ktora byla prawie wrosnieta w skore. Udalo mi sie ja usunac i ryba w pelnym wigorze wrocila do wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Kurde niezły zakapior z tej ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 A co Wy na to? Dosłownie pół ryby było białe-żółte-jasne a drugie pół ciemne-jasne i tak na całej długości... Uploaded with ImageShack.us 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Mysle ze ktoras cała zime przespal na boku - na piasku.Albo sie juz zdazyl dobrze opalic...Ciekawa historyjka. Moze ktorys z kolegow cos podpowie. Jakis czas temu byłem na pstragach. Woda płytka z 50-70cm.Po ktoryms rzucie, widze idzie fala za wobkiem. Bach...i siedzi.Patrze za chwile. Scupok. Woblera nie widac z paszczy. Szybkie podebranie, zaraz moze wobek odplynac z tym jegomosciem. Patrze mu w gebe, a on niema zadnego zeba. Kompletnie zadnego zemba. Została mu tylko mala tarka na gorze. Ryba miała ponad 60cm.Moze zywił sie tylko owadami. Moze tak sie z pstragami z integrował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Odwapnienia szkieletu dostał Marcelu od picia . Wobler za długo go w łódce trzymałeś i się opalił . A tak na prawdę z jednej strony operowało na niego słońce na bok a z drugiej cień stawiał. Melanofory u ryb są światłoczułe. obstawiam że na czystej krystalicznej wodzie go złowiłeś z odrobina torfu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Kuba - złowiony w brudnej wodzie 2m głęboko, a widoczność.... 30cm? Na dnie miękko-muł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 To ta teoria z łódka lepiej pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 To ta teoria z łódka lepiej pasuje Hehe nie ma szans - Wyciągnięty - jeszcze przynętę widać, fotox1, odhaczony i do wody Ciekawa ta przyroda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 dobrze że nie biało-czerwony ten szczupaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 dobrze że nie biało-czerwony ten szczupaczek Eeeee tak to bym pomyślał, że na Euro się szykuje i bym nawet tutaj nic nie pisał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi