Rowino Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Dzisiejszy przyłów z okoniowania z którego nie jestem dumny, szczupakowi około 40 cm coś odgryzło ogon (co nie przeszkadzało mu zaciekle walczyć). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flame Opublikowano 31 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 (edytowane) pisząc o tęczaku miałem na myśli fotkę fiskebo, bo chyba ten mutant to tęczak...mój to przykład źródlaka bez płetw - na fotce widać brak jednej, ale nie miał z obydwu stron ... według mnie potok Edytowane 31 Marca 2017 przez Flame Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 18 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 (edytowane) https://menway.interia.pl/wideo/video,vId,2550695 Edytowane 18 Lipca 2018 przez Krzysiek P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 18 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Nie wiem, czy powinienem, to wstawiać, bo końcówka jest okropna(sadystyczna) https://www.youtube.com/watch?v=cpJWVC03A3s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 18 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 (edytowane) Niezły hardcore, stan umysłu Rosja i wszystko jasne... Edytowane 18 Lipca 2018 przez GoLoManoLo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 19 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2018 (edytowane) Człowiek z czasem zniszczy wszystko bo piniądz rządzi, a co poniektórym wiecznie mało, a i ichnie wyznania też tę karuzelę napędzają. Edytowane 19 Lipca 2018 przez SlawekNikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aries Opublikowano 14 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Taki garbusek trafił mi się w zeszłym roku na Nieliszu. Nie było go jak złapać w ręce, wszędzie wystawały mu zakręty kręgosłupa. Nie przyjemne wrażenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amarok Opublikowano 28 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 Witam, może ktoś będzie wiedział po czym takie rany? człowiek,wydra,ptaki? spływał z nurtem na dość małej rzeczce żył, ryba była bardzo słaba dała się złapać w rękę, czy mogła być to siatka? oczywiście wróciła do wody ale nie wiem czy coś z tego będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal Sz Opublikowano 27 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2021 Witajcie, czy spotkaliście się z tym ze widzicie na wodzie zdychające pokaleczone szczupaki prawdopodobnie przez szalejące skutery czy ludki.Pływałem dziś sobie w okolicy pontonem na elektryku gdzie kilka skuterów itp szalało po wodzie, płynąc dalej spotkałem ledwo życzącego świeżo okaleczonego szczupaka ok 60cm zabrałem go bo nie było sensu go zostawiać. Co sadzicie powinno się to zgłosić ?Wczesnej widziałem i wyciągałem takie okaleczone zagojone szczupaki, tłumaczyłem sobie ze podczas tarła one się nawzajem kaleczyły, ale ten jest zbyt mocno okaleczony.Ci ci pływania nie patrzą czy woda płytka czy przy brzegu, dają na maxa silniki i rura, aby tylko fale zrobić. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S. Cios Opublikowano 28 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2021 Witam, może ktoś będzie wiedział po czym takie rany? człowiek,wydra,ptaki? To prawdopodobnie było dzieło innego szczupaka. Ptaki zadają dziobem większe rany. Wydra natomiast może pozostawić charakterystyczne ślady zębów, jak na poniższym zdjęciu (brzana 37 cm ze Świdra, 19 czerwca 2021, prawie martwa z wycieńczenia; ślady po zębach były po obu stronach ciała). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander58 Opublikowano 26 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2024 polski z kanału dwory 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander58 Opublikowano 26 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2024 ten z Wisły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 9 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca Dwa otwory, jeden zbędny. A żyć, jeść trzeba. Suchą jakoś trafił. Efekt singla lub kotwiczki. Zbyt mocnego holu, zacięcia, inne. Trudno powiedzieć. ________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 9 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca Z dwoma otworami ale żeruje. Żyć, jeść trzeba. Suchą jakoś zebrał z powierzchni. Przykry widok. _________ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 10 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca Z dwoma otworami ale żeruje. Żyć, jeść trzeba. Suchą jakoś zebrał z powierzchni. Przykry widok. _________Chyba fotka sie nie dodała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 10 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca No właśnie. Ciagle pokazywało mi jakiś błąd i myślałem że w ogóle nic nie poszło. Opis jednak jest a fotki, …. zobaczymy czy wskoczą. W każdym razie pstrąg (pstrążek) potokowy. ________ Na podglądzie widać to co chce wstawić a znowu jakiś błąd pokazuje. Wrzucę tu jak to wyglada. Chyba że też nie wejdzie. ________ Nie wchodzi nic. Nawet to info które przychodzi po nieudanym wysłaniu. Zobaczymy czy sam wpis bez fot wejdzie. A ten błąd na czerwono to: „SQL ERROR mySQL. query error: SELECT CONT(*) as topicviews FROM ip_topic_views WHERE views_tid=-1879” Takie tam pierdoly. Uj wie o co chodzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi