kolacz99 Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Witam!Jestem na kupnie wędki jaziowo-kleniowej. Łowię najczęściej na Wiśle (małopolska). Na alledrogo jest dostępna wędka Jenzi WHISPER Soft Zander 3,30m 2-12gSzczerze m?łwiąc, nie słyszałem nic o takim wędzisku. W opisie napisane jest, ?źe jest idealna zar?łwno na okonie jak i sandacze Cena to 288,79 zł - czy jest tego warta? Drugie pytanieJaką ?źyłkę polecacie w większych szpulach (min 600m) 0,14? U?źywam obecnie Wizadr, ale potrzebuję w większych szpulach. Je?źeli mo?źna to proszę o linka albo do sklepu internetowego albo linka do alledrogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktos Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Wędki nie znam, a ?źyłka Wizard chyba jedna z gorszych Strofta sobie kup są na szpulach po 100m ale łączone(w sklepie mi zawsze odcinają szpule od szpuli) na allegro nieraz dostępna na metry) ale ?źyłka się trochę ceni na aledrogo około 15zł w sklepach ponad 20zł za 100m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Co do Wizarda mam odmienną opinię, u?źywam sezon do przypon?łw muchowych i jestem zadowolony. Nie jest to jakiś high end, ale robi robotę, mi wiecej nie potrzeba. Szczeg?łlnie FC mi le?źy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolacz99 Opublikowano 16 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 A czy ktoś miał ?źyłkę Dragona Guide Select? 0,14 wytrzymałość 2,5 kgDla por?łwnania:Wizard 2,65 kg, Stroft 2,2 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smokwelski Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Do średnicy ?źyłek Dragona zawsze dodawaj 0,02. Sprawdza się w praktyce Niestety i Stroft nalezy oceniać tą samą metodą Polecam por?łwnać np. z Trabucco. Ostatnio kupiłem do macz?łwki ?źyłkę Mosella Impact Feeder i abstrahując od jakości (wygląda to nawet dobrze, ale zobaczymy w praktyce) mogłem się dopiero przekonać jak wyglada 0,16. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi