Skocz do zawartości

ME 2020 w piłce nożnej mężczyzn

Guzu

Rekomendowane odpowiedzi

Bardzo niewygodna grupa pod każdym względem. Marketingowo baaardzo słabo. A sportowo, to awans-wydaje się- konieczność i powinien być. Natomiast w przypadku porażki- czarna dziura i wizerunkowy koszmar. Że przypomnę tylko porażkę z Łotwą w eliminacjach do Euro....

• Like 2

Kolego nie pisz takich głupot,bo aż oczy bolą. Czego mają się bać? Chyba oczywiste dla sportowca przegrać z teoretycznie lepszym niż przegrać z Kambodża czy tam San Marino i nie wyjść z grupy. Ja jako amator chciałbym wyjść z grupy i ewentualnie dostać wpier...od lepszych. Tylko czy ci lepsi są aż w takiej cudownej formie? Trochę więcej wiary, nie róbmy z reprezentacji takich cieniasów. Ostatnio wyszli z gr i sie dostali na ME oraz MŚ. Teraz będzie podobnie.

Edytowane przez bartosz311287

bartosz311287 jak Ci się wydaje, że piłka nożna stoi piłką nożną to jesteś w zayebistym (tak, świadomie tego słowa użyłem) błędzie ... To, że z grupy wyskoczymy to niemalże pewne, ale sam zobaczysz  z jakimi przeszkodami to się odbędzie ... :( Smutne to, ale prawdziwe ...  :(

Edytowane przez SlawekNikt

Nie napisałem że to będzie łatwe czy coś podobnego. Chodziło o to że są sportowcami, zawodowcami. Gdyby ja uprawiał jakikolwiek sport chciałbym być w tym najlepszy. Myślę że co niektórzy z nich mają ambicję i chcą coś jeszcze udowodnić. Sławku co mam robić? Kibicować Niemcom? Nigdy w życiu, mimo że naszym nie idzie jestem za Polska. Bez względu na dyscyplinę i tak zawsze naszym kibicuje. Każdy ma swoje zdanie, ale Panowie nie rancie mi serca ???? awansujemy będzie super, jeżeli nie trudno. Nie jestem za Panem Brzęczkiem, ale po cichu liczę że uda się coś ugrać.

Zawsze kibicuję Polsce i Polakom bez względu na dyscyplinę ! Niestety w  wieku lat około 40-stu oświeciło mnie, że nie kibicowaniem piłka (i nie tylko rzecz jasna) żyje ... :ph34r: Dlatego serducho dla NASZYCH BIAŁO CZERWONYCH, ale wiem też, że będzie tyle na ile to będzie możliwie  :(  :ph34r: 

• Like 1