pano112 Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Cześć Nadchodzi zima i mam chęć spróbować w budowie przynęt. Niestety nie posiadam wanny a wszelkie pojemniki nie spełniają moich oczekiwań. Zastanawiam się może ktoś wykonał sobie stanowisko z pompką np. zanurzeniową, w którym robi sztuczny nurt. W przezroczystym pojemniku można by było dokładniej się przyjrzeć pracy. Jeżeli był już temat to proszę o link, ponieważ nic nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek0l Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Jest w jednym wątku autorskim trochę na ten temat, gospodarz wątku przedstawił swój zrealizowany projekt i nowe pomysły na pewne rozwiązania, przy okazji była jakaś dyskusja. Ale nie chce mi się teraz szukać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 W każdym razie nawet mocna pompka wsadzona w duże akwarium nie daje warunków odpowiednich do testowania woblerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pano112 Opublikowano 2 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Znalazłem informację i fakt ciężka sprawa z tym hydro-tunelem. Temat można usunąć. Dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 W tym coś działo się: http://jerkbait.pl/topic/80821-padus-woblery-i-patenty/page-5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pano112 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Po podpowiedzi znalazłem wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Pompka od pralki i po robocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Jestem w stanie wykonać akwarium z nurtem jak w prawdziwej rzece jednak koszt takiej konstrukcji nie jest niski i raczej nie szybko zwróci się domowemu strugaczowi. Odtworzenie warunków rzecznych jest zdecydowanie możliwe, wykonalne w warunkach domowych łącznie z regulacją temperatury i zmiennością nurtu. Gdyby ktoś potrzebował wycinek morskiego brzegu omywanego przez spienione fale to oczywiście również no problem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Kuba ,ale dasz radę żeby jeszcze rybki były? Słyszałem o gościu,który prowadził sklep wędkarski w Warszawie. W sklepie było spore akwarium ,a w nim szczupaki i karasie. Rybki pływały sobie frywolnie po całym akwarium nie zwracając uwagi na siebie...Nadchodził moment kiedy szczupaki nabierały intensywnych barw,a karasie zaczynały "spiżdżać" i chować gdzie się tylko da! To był znak,że szczupaki zaczynają żerowanie,a gość zamykał sklep i jechał na ryby! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Marcin, oczywiście tak, pstrągi, lipienie, kozy, ślizy, kiełbie i co tylko chcesz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 4 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Marcin, oczywiście tak, pstrągi, lipienie, kozy, ślizy, kiełbie i co tylko chcesz. a "CITES" załatwisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pano112 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Ja potrzebuję stanowiska do obrotówek, bo mam trochę pomysłów na rozkład obciążenia. Takie stanowisko w akwarium dało by nie ograniczone możliwości dokładnego przyjrzenia się pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi