Skocz do zawartości

Problemy z odczytaniem wiadomości na WP czyli w d... z taką pocztą

SlawekNikt

Rekomendowane odpowiedzi

Panie i panowie.

Od wczoraj nie mogę odczytać, a właściwie mogę, ale muszę czekać ponad 5 minut na otwarcie listu czyli maila ...

Za to kuźwa reklamy kredytów na 1500 procent zapieprzają, aż mi procesor dęba staje !!!

Też tak macie  ? Czy to może przygrywka axelspringera do wprowadzenia obligatoryjnych opłat za korzystanie z poczty ?

Może czas zacząć cofać się w czasie aby nie obudzić się z ręką w nocniku ... ?

System win7, aktualizowany i fire fox. Sprzętowo i5 i co za tym idzie cała reszta też się kupy trzyma.

Pozdrawiam. S.

Edytowane przez SlawekNikt

Mam to samo - sprawdziłem na starej prawie nie uzywanej poczcie WP.

Mają u siebie jakis bajzel bo O2 które jest chyba po fuzjach z WP podobne majle rozsyłało i zaraz potem sprostowanie że to pomyłka i awaria w systemie, bo dotyczy tylko kont biznesowych.

Co by nie mówił to spam jest na prawie wszystkich kontach. Jedynym mi znanym które jest wolne od smieci pozostaje konto znienawidzonego Microsoftu :P

Sławku,chyba Gmail jest rozsądnym rozwiązaniem. Porównuję go z Interią, której niestety używam i ta druga pod względem ilości reklamowego chłamu przyprawia o mdłości. I nie jest to obcy spam, tylko ich reklamy puszczane na zmianę z komunikatem o możliwej opłacie za pocztę bez reklam. Gmail jest czysty.

• Like 1

Może trochę nie na temat ale, większość odbiorców e-faktur z Play, nie otrzymuje ich jeśli maja pocztę na Onecie lub Interii (tlen czy o2 to też Onet). Natomiast nie ma i nie było takich problemów w grupie klientów T-mobile, przypadek ?  :P

• Like 1

Nie da się ukryć, że aby nie zadawać pytań "ciekawe dlaczego?" czy "przypadek?" musielibyśmy powrócić do ebonitowych telefonów (ciężko dostać sprawny i karta SIM nie pasi), budek telefonicznych (tych już nawet nie ma) czy sygnałów dymnych (mandat od straży miejskiej). Poczta elektroniczna jest wygodnym narzędziem. Nie tylko dla konsumenta. Podobnie jak karta płatnicza, fejsbuczek, tłiterek, czy forum internetowe ????

Witam.

Tlen.pl działa bez problemu ,jednak reklam się nie uniknie.

Jest jeszcze ciekawa aplikacja - IncrediMail ,która obsuguje wiele kont i posiada dużo filtrów (poczta wysłana,poczta niechciana,śmietnik,projekty ).

Każdego nadawce można zablokować.

Mała kopertka otwarta z listem( w pasku kolo zegarka) powiadamia o nadejściu poczty z wybraną animacją.

post-64945-0-86596200-1544211272_thumb.jpg

Edytowane przez Pablo54

Może trochę nie na temat ale, większość odbiorców e-faktur z Play, nie otrzymuje ich jeśli maja pocztę na Onecie lub Interii (tlen czy o2 to też Onet). Natomiast nie ma i nie było takich problemów w grupie klientów T-mobile, przypadek ? :P

Do mnie na konto w onecie docieraja. Przypadek? ;) nigdy nie mialem z tym problemu i zdziwilo mnie to co napisales