janusz_ Opublikowano 28 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 mam 100 m, to chyba dojdę, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 28 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Dojść żadna filozofia. W ró c ić . . . 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fossegrim Opublikowano 28 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Dojść żadna filozofia. W ró c ić . . .Rzekł Maciej W. który jedzie samochodem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 28 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 No co? Może być ś li s k o odpowiedział Maciej W. Dominikowi, który pewnikiem będzie z nim wracał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 28 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Dojść żadna filozofia . . .Mocno seksistowski komentarz 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 28 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Panowie w kwestii wizytówek z mojej strony wszystko gotowe także nie potrzebujecie nic ze soba brać ☺ 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fossegrim Opublikowano 28 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 A widzisz... Pewności nie ma bo mi się czasem włącza szwendacz... No co? Może być ś li s k o odpowiedział Maciej W. Dominikowi, który pewnikiem będzie z nim wracał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 28 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Mocno seksistowski komentarz Zależy jak na to spojrzeć bo ma też mocną wymowę polityczną. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawie30 Opublikowano 28 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Muszę przeprosić, ale nie dam rady się pojawić. Pewnych zdarzeń po prostu nie jest się w stanie przewidzieć.Miłej zabawy życzę, z chęcią przeczytam relację.Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 28 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 U mnie standardowo, jak z lowieniem. Nie zdążyłem jeszcze dotrzeć na miejsce, a już telefony bym wracał...Serdecznie pozdrawiam wszystkich i wybaczcie, że tak krótko. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 28 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Kto nie był niech żałuje. Tyle gratisów, prezenty.No naprawdę nie spodziewałem się takich atrakcji. Wszystkim dziękuję bardzo za miłe spotkanie ! Pomyślności w 2019 ! 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 28 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 I ja dziekuje. Fajnie bylo spotkac starych znajomych, fajnie bylo poznac na zywo tych,ktorych sie znalo tylko z forum. Do zobaczenia na kolejnych spotkaniach,miejmy nadzieje ze nie za rok???? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Tak jak mówicie było miło. Mnie się wydaje , że było zaje ... cie miło...ale szczegółów nie pamiętam! 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 28 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Nie mow, za masz skleroze w tym wieku????? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 28 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 To te prezenty 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 28 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Ja nic nie dostalem???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 A ja odebrałem ...wieeeeeelkie gumy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 28 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Nie mow, za masz skleroze w tym wieku?Robert nie ma sklerozy . On po prostu nie pamięta , że ma doskonałą pamięć . Było miło i zgodnie z założeniami . Dzięki za miłe spotkanie. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 28 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Ja nic nie dostalem????Za wcześnie poszedłeś... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 28 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Za wcześnie poszedłeś...Niestety, uroki posiadania malych dzieci???? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 28 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Pany ! Bardzo miło było Was spotkać i po piwku ???? wychylić ???? do zobaczenia na kolejnym spotkaniu ☺ 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fossegrim Opublikowano 28 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 (edytowane) Kto nie był niech żałuje. Tyle gratisów, prezenty.No naprawdę nie spodziewałem się takich atrakcji. Wszystkim dziękuję bardzo za miłe spotkanie ! Pomyślności w 2019 ! Daniel słusznie prawi. Ten worek Spinnermanna... Dobrze, że tak mało ludzi przyszło, bo dzięki temu dostałem od Adama chyba 11 przynęt... Świetnie to wszystko było zorganizowane, bardzo fajnie, że tak ceniony Twórca dogadał się z dyrekcją i dla wszystkich przewidziane były gifty Kto nie był niech żałuje... Edytowane 28 Grudnia 2018 przez Fossegrim 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 28 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Ponad cztery godziny zleciały jak z bicza strzelił. Sympatyczne miejsce i świetna atmosfera. Od takiego spotkania w realu lepsze może być tylko wspólne wędkowanie. Choć ciężko byłoby upchać czterdziestu chłopa na łódce. Dziękuję i życzę wszystkiego dobrego w Nowym Roku. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 28 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 ...a światło gasiliśmy z Tomkiem, Ryjkem i Norbertem...cieszę się że kilka Osób uradowałem jakimś drobnym podarkiem z własnej ,,twórczości"... miło było spotkać się raz do roku, z cześcią obecnych po raz wtóry...w tym roku.... jeszcze... 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 29 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Wielkie gumy??? Mogo spadać.pozdrawiam byniek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi