Skocz do zawartości

SPOTKANIE FORUMOWICZÓW - 28 GRUDNIA godz. 18:00

Friko

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałbym bardzo podziękować wszystkim Kolegom obecnym na wczorajszym spotkaniu - internet jest fajny bo potrafi pokonać odległość ale jednak spotkania twarzą w twarz nigdy nie zastąpi :)  Było mi bardzo miło Was zobaczyć, prawie mi sie udało chociaż nie w 100% zrealizować plan zamienienia z każdym chociaż słówka. Mam nadzieję że zobaczymy się jeszcze nie raz na jerkbaitowych spotkaniach i imprezach. :)

Wszystkim obecnym - i nieobecnym - chciałbym życzyć wszelakiej pomyślności w nowym roku i nowym sezonie wędkarskim 2019 !

Pozdrawiam

• Like 15

Wielkie gumy??? Mogo spadać.

pozdrawiam byniek

...spadaj! :P  :D Nic nie popsuje mi dobrego humoru po wczorajszej imprezie :) tym bardziej, ze wstępnie umówiłem się na majówkę 2019!!!

Wszystko było z klasą ... nawet ja browaru nie rozlałem na ludzi (mam progres!) :D  :D  :D

Wszystkiego wędkarskiegio i rodzinnego w 2019 :)

Z tej radości zaszły pewne zmiany u mnie na forum... kto bystry to zauważy :ph34r:  :P  :D

Edytowane przez BOB
  • Like 7

...podziękuję Koledze @Fatso za merytoryczną dyskusję, nie było jak na tureckim kazaniu ;). Pomysł na Bruce @ Walker jest godny uwagi, a że kolega z A. ma dobre kontakty w Northampton, to może coś znajdzie się w oczekiwanych parametrach i dobrej cenie do zbudowania konkretnej armaty  :). Z Adamem też dobrze można się dogadać, nie ma to jak wymiana barterowa. Konkretne oczekiwania i to mi się podoba.

Kolega Mod.zasugerował jakieś spotkania , zapewne w skromniejszych podgrupach, na mieście. Miejscówka przy Gdańskim, dobry lokal z piwem kraftowym na Bielanach, to ode mnie ;). Może też coś porzucicie?

Zdrowia, udanych wypraw na nieznane jak i te znane wody i do zobaczenia :) :rockon:

Edytowane przez bob74
  • Like 4

A mi brakuje fotorelacji :(

Dawniej bywały, więc zakupiłem czipsy, zasiadłem wygodnie i - kicha.

Ech... :huh:

Działo się tyle, że nie nadążałem robić zdjęć, a jak już zacząłem nadążać to mnie zdjecia wyprzedziły ???? Edytowane przez SlawekNikt
  • Like 4

Fotorelacja? Ech... Trzeba było wbijać! Pewnie nocleg by się znalazł, a jak nie to solidarnie zostalibyśmy do rana. A co do urodzin to nie kumam jak można spędzać w domu gdy w tym samym czasie... Dzieciaki pobawiłyby się jerkami Adama, dowiedziałyby się że oprócz Taty są sympatyczni goście łowiący duże ryby. Taki Alibaba i czterdziestu rozbójników szuwarków. Muzyka grała, towarzystwo piętro wyżej śpiewało urozmaicony repertuar. Milutki wieczór. Oby częściej.

• Like 4

Nie ma fotorelacji, bo być nie może. Sam Januszu drogi wpadasz z miotłą, gdy pojawia się w cafe zdjęcie z golizną i pod pretekstem gorszenia młodzieży zaglądającej na forum - usuwasz. A tam na dole, w kazamatach tawerny Korsarz, była prawdziwa jaskinia rozpusty. Także tego... ;)

Edytowane przez Fossegrim
  • Like 5

Ja również dziekuję za spotkanie.
Wielu z Was znałem tylko przez posty, które piszecie na forum a tak mogłem Was poznać osobiście.
Wprawdzie nie z każdym udało się pogadać, ale...
Atmosfera była wspaniała i kilka godzin upłynęło bardzo szybko.
Brakowało mi tylko ...

i tu moja propzycja na kolejne spotkanie.
Może  przynajmniej część z Was przyniesie ze sobą jakąś wędkę z kołowrotkiem. Nawet jedną (wybór oczywiście pozostawiam Wam).
Może być ulubiona,  najnowsza, oryginalna, fartowna, itp.  :) 
Wówczas bedziemy mogli je zaprezentować, pokazać i opowiedzieć choć kilka słów o niej. Przecież każdy z nas ma ich po kilka, do różnych przynęt, na różne ryby. Dla innych to też będzie frajda zobaczyć sprzęt kolegów. Przy takiej ilości uczestników to juz pokaźna ilość zestawów. To jedyna okazja (poza zlotem wyjazdowym aby zobaczyć w jednym miejscu (-nie w sklepie) nasze wędziska, wymienić informacje z innymi kolegami.
Wiem, że wielu z nas przyjechało na spotkanie prosto po pracy, ale może następnym razem się uda.
Trzeba będzie tylko uważać na dłuższe kije i na " bliższe spotkania trzeciego stopnia" szczytówek z sufitem, aby po pokazie nie przybyło nam kilku wędek typu "travel"
Ot taka "propozycja wprost do odrzucenia"   ;)

Edytowane przez Jake 6
  • Like 1