Waldi Opublikowano 29 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Tak jak mówicie było miło. Mnie się wydaje , że było zaje ... cie miło...ale szczegółów nie pamiętam! Bo za mało przyjąłeś coli z gumijagód [emoji16] 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 29 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Chciałbym bardzo podziękować wszystkim Kolegom obecnym na wczorajszym spotkaniu - internet jest fajny bo potrafi pokonać odległość ale jednak spotkania twarzą w twarz nigdy nie zastąpi Było mi bardzo miło Was zobaczyć, prawie mi sie udało chociaż nie w 100% zrealizować plan zamienienia z każdym chociaż słówka. Mam nadzieję że zobaczymy się jeszcze nie raz na jerkbaitowych spotkaniach i imprezach. Wszystkim obecnym - i nieobecnym - chciałbym życzyć wszelakiej pomyślności w nowym roku i nowym sezonie wędkarskim 2019 ! Pozdrawiam 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 29 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 (edytowane) było git.dostałem szpulke plecionki, wstępnie ustaliłem wyjazdy na 2019 Edytowane 29 Grudnia 2018 przez krzysiek gżybek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 29 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 (edytowane) Wielkie gumy??? Mogo spadać.pozdrawiam byniek...spadaj! Nic nie popsuje mi dobrego humoru po wczorajszej imprezie tym bardziej, ze wstępnie umówiłem się na majówkę 2019!!!Wszystko było z klasą ... nawet ja browaru nie rozlałem na ludzi (mam progres!) Wszystkiego wędkarskiegio i rodzinnego w 2019 Z tej radości zaszły pewne zmiany u mnie na forum... kto bystry to zauważy Edytowane 29 Grudnia 2018 przez BOB 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fossegrim Opublikowano 29 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 No wiadomo, zniknęła jedyna 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 29 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 (edytowane) ...podziękuję Koledze @Fatso za merytoryczną dyskusję, nie było jak na tureckim kazaniu . Pomysł na Bruce @ Walker jest godny uwagi, a że kolega z A. ma dobre kontakty w Northampton, to może coś znajdzie się w oczekiwanych parametrach i dobrej cenie do zbudowania konkretnej armaty . Z Adamem też dobrze można się dogadać, nie ma to jak wymiana barterowa. Konkretne oczekiwania i to mi się podoba. Kolega Mod.zasugerował jakieś spotkania , zapewne w skromniejszych podgrupach, na mieście. Miejscówka przy Gdańskim, dobry lokal z piwem kraftowym na Bielanach, to ode mnie . Może też coś porzucicie? Zdrowia, udanych wypraw na nieznane jak i te znane wody i do zobaczenia Edytowane 29 Grudnia 2018 przez bob74 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 29 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 (edytowane) Z tej radości zaszły pewne zmiany u mnie na forum... kto bystry to zauważy Teraz to Ty jesteś Gandalf Biały Edytowane 29 Grudnia 2018 przez MarCinFin 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silurus Opublikowano 29 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Dzięki wszystkim, super atmosfera. Jeszcze gdzieś bliżej metra i byłoby pięknie. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 29 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Do końca się wahalem czy przyjść, ale dzień wcześniej wróciłem późno z delegacji i wygrał wieczór z dzieciakami tym bardziej że miałem urodziny i już cały dzień na mnie czekały. Może następnym razem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 29 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Dobry wybór. Rodzina wujek najwazniejsza ☺ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 29 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 A mi brakuje fotorelacji Dawniej bywały, więc zakupiłem czipsy, zasiadłem wygodnie i - kicha. Ech... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 29 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 ...i bardzo dobrze, co się dzieje w Vegas zostaje w Vegas, pewne sprawy są tylko dla obecnych 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 29 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 (edytowane) A mi brakuje fotorelacji Dawniej bywały, więc zakupiłem czipsy, zasiadłem wygodnie i - kicha. Ech... Działo się tyle, że nie nadążałem robić zdjęć, a jak już zacząłem nadążać to mnie zdjecia wyprzedziły ???? Edytowane 29 Grudnia 2018 przez SlawekNikt 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 29 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Fotorelacja? Ech... Trzeba było wbijać! Pewnie nocleg by się znalazł, a jak nie to solidarnie zostalibyśmy do rana. A co do urodzin to nie kumam jak można spędzać w domu gdy w tym samym czasie... Dzieciaki pobawiłyby się jerkami Adama, dowiedziałyby się że oprócz Taty są sympatyczni goście łowiący duże ryby. Taki Alibaba i czterdziestu rozbójników szuwarków. Muzyka grała, towarzystwo piętro wyżej śpiewało urozmaicony repertuar. Milutki wieczór. Oby częściej. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fossegrim Opublikowano 29 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 (edytowane) Nie ma fotorelacji, bo być nie może. Sam Januszu drogi wpadasz z miotłą, gdy pojawia się w cafe zdjęcie z golizną i pod pretekstem gorszenia młodzieży zaglądającej na forum - usuwasz. A tam na dole, w kazamatach tawerny Korsarz, była prawdziwa jaskinia rozpusty. Także tego... Edytowane 29 Grudnia 2018 przez Fossegrim 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 29 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 (edytowane) Już mojej rodzinie wystarczy ryb i tematów wedkarskich. Edytowane 29 Grudnia 2018 przez wujek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 29 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Janusz to niezłe ziółko. Tu cenzura, tam cenzura, a jakby zebrać te fotosy z Jego życzeń urodzinowych to zebrałoby się na pięć kalendarzy Playboya. Cicha woda... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 29 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Wszyscy bardzo lubimy Janusza za te życzenia, ja jak mam urodziny zawsze na nie czekam - a to już niedługo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 29 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Dzięki wszystkim za sympatyczne spotkanie, miejsce fajne ale w doborowym towarzystwie wszędzie dobrze. Jeszcze raz dzięki i do następnego razu. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 29 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Wszyscy bardzo lubimy Janusza za te życzenia, ja jak mam urodziny zawsze na nie czekam - a to już niedługo Może wyszperajmy dla Supermoderatora jakiegoś golasa z okazem ciernika. Metrowa mamuśka zanadto przysłania kobiece atrybuty. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 29 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Bardzo dziękuję ale wolę się zdać w tym względzie na Janusza Janusz jest sprawdzony, trzyma poziom, także ten... nie ma co zmieniać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 29 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Wielkie dzięki Panowie za spotkanie, było przefajnie (jak zwykle).Nieobecni mają czego żałować. Jeszcze raz życzę samych dobrych dni w 2019 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 29 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Żałuję od wczoraj, "ale to se newrati".Liczę że jeszcze i dla mnie słoneczko zaświeci, i będę mógł wasze zacne buziulki zobaczyć.pozdrawiam byniek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grandma Opublikowano 29 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 (edytowane) Ja również dziekuję za spotkanie.Wielu z Was znałem tylko przez posty, które piszecie na forum a tak mogłem Was poznać osobiście.Wprawdzie nie z każdym udało się pogadać, ale...Atmosfera była wspaniała i kilka godzin upłynęło bardzo szybko.Brakowało mi tylko ...i tu moja propzycja na kolejne spotkanie.Może przynajmniej część z Was przyniesie ze sobą jakąś wędkę z kołowrotkiem. Nawet jedną (wybór oczywiście pozostawiam Wam).Może być ulubiona, najnowsza, oryginalna, fartowna, itp. Wówczas bedziemy mogli je zaprezentować, pokazać i opowiedzieć choć kilka słów o niej. Przecież każdy z nas ma ich po kilka, do różnych przynęt, na różne ryby. Dla innych to też będzie frajda zobaczyć sprzęt kolegów. Przy takiej ilości uczestników to juz pokaźna ilość zestawów. To jedyna okazja (poza zlotem wyjazdowym aby zobaczyć w jednym miejscu (-nie w sklepie) nasze wędziska, wymienić informacje z innymi kolegami.Wiem, że wielu z nas przyjechało na spotkanie prosto po pracy, ale może następnym razem się uda.Trzeba będzie tylko uważać na dłuższe kije i na " bliższe spotkania trzeciego stopnia" szczytówek z sufitem, aby po pokazie nie przybyło nam kilku wędek typu "travel"Ot taka "propozycja wprost do odrzucenia" Edytowane 29 Grudnia 2018 przez Jake 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 29 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 ...nie jest nowościa Twoja propozycja, nad Jeziorkiem Czerniakowskim sprzętu na spotkaniach to jest od metra. Rok temu chłopaki przywieźl do Korsarza co nieco. W piątek jakoś tak wyszło bezsprzętowo... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi