SIRIUS Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Witam.Woblery zacząłem strugac dawno temu.Potem pszyszedł czas na fly fishing i koleją rzeczy fly tying.Teraz po blisko dziesięciu latach wracam do woblerów.Materiał to głównie samba, lipa czasami balsa. 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 A wiec witamy cie na nowo,cos ciekawego juz widac na foto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Tradycyjnie - witaj we własnym wątku Fajnie, że udało się go założyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 To dobrze, że wróciłeś bo woblery są piękne.wrzuć filmik jak pracują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SIRIUS Opublikowano 8 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Postaram się jakieś filmiki wrzucić.A tu 10 cm golasy i 11cm wobek z balsy. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Najbardziej podoba mi się to, że stosujesz tak jak ja pojedyncze bezzadziorowe haki:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SIRIUS Opublikowano 10 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 Najbardziej podoba mi się to, że stosujesz tak jak ja pojedyncze bezzadziorowe haki:)Dzięki.A czy zauważyłes jakieś różnice między kotwiczkami a pojedyńczymi hakami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SIRIUS Opublikowano 10 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 A to 5 cm wabiki na klenie, których tu w UK jest zatrzęsienie.Nastepna fotka to 10 cm wobler na..... chyba wszystko co lubi zjeść 10 cm rybkę. 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SIRIUS Opublikowano 11 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 10 cm przynęta oklejana folią holo od forumowego kolegi.Efekt naprawdę fajny ale dużo więcej pracy. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 11 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 A to 5 cm wabiki na klenie, których tu w UK jest zatrzęsienie. IMG_E3494.JPG To hand made? Bardzo mi się podobają Twoje woblery, świetne rękodzieło, nie przekombinowane, no i plus za haki ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 12 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 10 cm przynęta oklejana folią holo od forumowego kolegi.Efekt naprawdę fajny ale dużo więcej pracy. IMG_E3498.JPGA do kogo pukać o taką folię ? Bardzo ładne woblery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 12 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Wykonanie na najwyższym poziomie ! A do kogo pukać o taką folię ? Bardzo ładne woblery Jak dobrze pamiętam to Spinnerman sprzedawał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 12 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 woblery super gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 12 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Świetne prace, gratuluję umiejętności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SIRIUS Opublikowano 12 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Wykonanie na najwyższym poziomie ! Jak dobrze pamiętam to Spinnerman sprzedawał. Dokładnie, od Niego kupiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SIRIUS Opublikowano 12 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Pierwsza warstwa żywicy położona, teraz malowanie i zywica. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SIRIUS Opublikowano 13 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 8 i 10 cm, płytko schodzące woby. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Z ciekawością będę obserwował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SIRIUS Opublikowano 13 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 To są woblery które zrobiłem kilka miesięcy temu gdzie eksperymentowałem ze sterami i szukałem materiału na oczy. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lalus Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Extra robota, a jakiej żywicy używa Kolega do lakierowania i sposób suszenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SIRIUS Opublikowano 14 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Extra robota, a jakiej żywicy używa Kolega do lakierowania i sposób suszenia?Envirotex lite. Najlepsza jaką spotkałem. Suszarke sam zrobiłem, po południu wkleje jakieś foto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lalus Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 zastanawiałem się właśnie nad Envirotex lite. A jeszcze spytam o silnik czy 5-6rpm wystarczy do suszarki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SIRIUS Opublikowano 14 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Spoko wystarczy. Ja mam taki. Kosztuje grosze i kupiłem kilka gdyby sie coś spiepszyło. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SIRIUS Opublikowano 14 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 A to suszarka, prosta konstrukcja na teoretycznie 8 woblerów ( można więcej ) ale ja raczej większych parti nie robie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SIRIUS Opublikowano 16 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 Bardzo rzadko używam tego materiału, woblery sprzed kilku miesiecy, balsa. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi