marcin186 Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Trochę źle mnie zrozumiałeś, pisząc profesjonalna straż ochrony wód miałem na myśli coś na kształt obecnego psr ze wszystkimi jej uprawnieniami tylko w liczniejszej obsadzie. Lache również kładą służby na swoje powinności nie zawsze, ale jednak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galek Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 O problemach z interwencjami PSR wiem coś z własnego doświadczenia. Dlatego na osobnej wkładce do zezwolenia w ubiegłym roku w naszym kole podaliśmy (oczywiście za zgodą zainteresowanego) namiar na strażnika SSR. Przez cały rok mieliśmy aż.... jeden telefon (na marginesie kilkanaście minut po nim nad wodą był już patrol SSR a chwilę potem policja). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin186 Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 To tylko się cieszyc z takiego obrotu sprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi