Daniel09 Opublikowano 10 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 Witam wszystkich forumowiczów. Pewnie wiele takich tematów się przewijało ale ja zwracam się do Was z konkretnym pytaniem gdyz nie wiem na co się zdecydować i mam nadzieję że będziecie w stanie mi pomóc. Mianowicie chodzi o wybór spodniobutow. Zastanawiam się pomiędzy ; pleciona.pl/p...jIaAlsNEALw_wcB , a Taimen River Waders (2018) Set 2 czy może jakaś odzież softshellowa . Łowił będę w niewielkich rzeczkach. Brzegi w większości trudno dostępne. Dodam tez , że sporo chodzę na takim wypadzie . Będą to moje pierwsze spodniobuty i wolałbym coś wygodniejszego , nawet jeżeli miałoby być to trochę droższe. Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 10 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 jerkbait.pl-wodery-czy-spodniobuty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel09 Opublikowano 10 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 Nie znalazłem żadnego wątku o ubiorze Softshell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 10 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 Bo Ci się nie chciało , a masz pierwszy lepszy ... jerkbait.pl-softshell-z-kapturem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel09 Opublikowano 10 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 Super. Bardzo Panu dziękuję ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 10 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 Sławek mam na imię 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi