welpa1809 Opublikowano 10 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 Przeszukując neta natknąłem się na taką stronę http://www.bassbanditboats.com Potraktowałem to trochę w formie żartu ale po chwili zastanowienia stwierdziłem że pomysł jest nie głupi. Nie nie mam zamiaru kupić wrzucam raczej jako ciekawostkę a może ktoś zaczerpnie inspiracje i coś z tego zaszczepi na nasz rodzimy grunt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tresor Opublikowano 10 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 Świetna. Wywalił bym fotel i kotkę i była by idealna. Są filmy jak.to lata? Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 welpa1809 Opublikowano 10 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 Nie znalazłem, ale przy okazji pokazało się więcej małych łódek z ciekawymi rozwiązaniami takie z napędem elektrycznym to fajna sprawa na mniejsze wody i strefy ciszy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SID Opublikowano 10 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 Jak widać jest więcej takich konstrukcji.https://www.youtube.com/watch?v=jWwgcymSDxs 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sławomir Opublikowano 11 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Nie znalazłem, ale przy okazji pokazało się więcej małych łódek z ciekawymi rozwiązaniami takie z napędem elektrycznym to fajna sprawa na mniejsze wody i strefy ciszy. Fajna sprawa ale nie widzę siebie na takim maluchu przy większej fali , z chodź widać że jest to stabilne . Dla nas ile by nie było to zawsze jest mało miejsca na łodzi , czym większa jednostka tym więcej bierzemy klamotów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 11 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Na szuwarowe łowienie ok, na rzekę pewnie też. Pływanie na wietrze, dużej wodzie w skorupce ok 3m jak dla mnie odpada. Wolę ponton, który przy takiej długości jest znacznie stabilniejszy.BTW, jestem ciekaw jak lata ta łódka przypięta do Suzuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SID Opublikowano 24 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 Amerykanie kochają duże łodzie, a mniejsze "przyjaźnie" mają z musu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
welpa1809
Przeszukując neta natknąłem się na taką stronę http://www.bassbanditboats.com
Potraktowałem to trochę w formie żartu ale po chwili zastanowienia stwierdziłem że pomysł jest nie głupi. Nie nie mam zamiaru kupić wrzucam raczej jako ciekawostkę a może ktoś zaczerpnie inspiracje i coś z tego zaszczepi na nasz rodzimy grunt.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi