platynowłosy Opublikowano 10 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 (edytowane) Witam Panowie Zapewniam Was, że moja prośba o Waszą pomoc nie jest żartem.Sprawa ma się tak:Mój serdeczny znajomy, cudzoziemiec, za chwilę wyjeżdża na stałe z Polski.Chcę zrobić mu prezent, w postaci oryginalnej polskiej rogatywki.Rozmiar 60 cm+ Wysoka szarża.Nowa.Szukałem w necie. Są firmy, ale albo ten rozmiar jest nieaktualny, albo poprostu nie produkują. Może znacie jakąś firmę, producenta. Najchętniej oryginał, nie replika. Okres współczesny. PozdrawiamAlek Edytowane 10 Grudnia 2018 przez platynowłosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 11 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 https://wphmilitaria.pl/czapka-rogatywka-oficera-starszego-t-adria-54,3,13527,4331 Alek, to najlepszy sklep w Warszawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 11 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Szkoda, że nie masz czasu bo może na "Kole" w niedzielę coś byś trafił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 11 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Dzięki Panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi