MIKUL Opublikowano 11 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Czolem Stoje przed wyborem krecka do #5 W scislym finale jest: Ross evolution ltx platinum Ross colorado lt platinum Ross animas platinum (2019) Vision xo silver Kazdy z nich jest przepiekny. Co ktory z nich i dlaczego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aero Opublikowano 11 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Ross evolution ltx platinium. Dlaczego? Najbardziej mi się podoba z całej stawki. Żadnego z nich nie miałem, wiec zero merytorycznej wypowiedzi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian-56 Opublikowano 11 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 (edytowane) WitamOd wiosny używam Ross LTX 5/6 czarnyDla mnie same plusyObsługa jak w starych Ross EvolutionTzn. tylko łowic Hamulec bardzo precyzyjny.Ok 2 1/2 obrotuWyzerowany nie powoduje luznych obrotów szpuli ( nie zrobi "brody")Od dwóch lat używam Ross Colorado Lt 4/5tez same plusy ,bez hamulca (terkotka).Do lekkiego wedziska pasuje.Piszę to co sprawdziłem doświadczalnie - w boju Kłaniam się Marian Edytowane 11 Grudnia 2018 przez marian-56 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaverikZagan Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 CzolemStoje przed wyborem krecka do #5 W scislym finale jest: Ross evolution ltx platinum Ross colorado lt platinum Ross animas platinum (2019) Vision xo silver Kazdy z nich jest przepiekny. Co ktory z nich i dlaczego ? Bmw stylizowane z pakietem m power czy bmw m power ? Ross kolego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest-Natura Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 (edytowane) Witam.Flaming czy Wigry 3 ... ? Każdy z nich był zarąbisty bo reszta miała "nic" albo babskie Pelikany.Pozdrawiam. Edytowane 18 Grudnia 2018 przez Forest-Natura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 19 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Weź Guideline Fario LT brązowy ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi