Skocz do zawartości
  • 0

Jesienne szczupaki - nowy artykuł

admin

Pytanie

Cześć,

Weekend 10-12.11.2006 zapowiadał się bardzo ciekawie. Nie dość, że udało mi się wyczarować dodatkowe dwa dni wolnego (piątek i poniedziałek) to zapowiadała się, zupełnie nie planowana oczywiście wizyta u Szpiega w Górzycy. Oczywiście ostatnio docierające do mnie informacje o chętnych do współpracy sandaczach i szczupakach też nie miały z tym nic wspólnego.

Skoro ostatnio dużo mówi się o wielkich szczupakach postanowiłem opublikować relację z życiówki Mifka. Już dzisiaj jednak wiemy, że wiadomości są nieaktualne bo nasz kolega zdążył pobić swój rekord. Gratulacje!

Zapraszam do lektury artykułu i czekajmy na kolejny :D

Remek

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Świetnie,świetnie,świetnie poprostu nic dodać nic ująć :D

Oj jak ja zazdroszcze wam tych rybek :mellow:

A ten uśmiech pierwsza klasa. :D

Teraz czekam na kolejną relacje z pobicia rekordu :D za ile będzie dwa trzy tygodnie. :unsure:

• 0

Jerry jak ktoś obejrzy zalaczony film z dzwiekiem to na pewno nie bedzie mial watpliwosci ile ten szczubyczek mial dlugosci :mellow: <_< <_< <_<

Masz rację Mifku ... tam wszystko jest powiedziane :D Jeszcze raz gratuluję i czekam na następne doniesienia.

Pozdrawiam

Remek

• 0

Mifku gratuluję wspaniałych rybek i bardzo fajnej relacji popartej dobrymi fotkami.Mam pytanie,(nie jestem w temacie Embarassed)masz dzieci?

Pozdrawiam Gromit

@gromit: a co??? chcesz zebym cie adoptował??

chcesz mi sprzedac swoja zone w zamian za namiary zamiejscowki???

czy moze w gre wchodzi jeszcze jakies inne rozwiazanie...???

szczerze powiedziawszy ciekawe pytanie - ciekaw jestem jego pochodzenia :mellow: