Jar1808 Opublikowano 12 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Panowie chce kupić kupić na prezent dla mojego 11 letniego synka hulajnogę elektryczna,czy któryś z Was może już kupował i by się podzielił opinia. A moze ktoś pracuje przy sprzedaży tego typu sprzętu i podpiwie co warto kupić ? Za wszystkie uwagi z góry dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 (edytowane) ..."i podpiwie co warto kupić ? " ... hmmmm? co by tu doradzić dla dzieciaka? podpiwek??? (bez urazy ) Edytowane 12 Grudnia 2018 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jar1808 Opublikowano 12 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 (edytowane) Oczywiście "podpowie "to sprostowanie dla tych co nigdy nie strzelą gafy tzw ludzi idealnych ! Pozdrawiam???? Edytowane 12 Grudnia 2018 przez Jar1808 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trociarz Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zalezy gdzie bedzie chciał jeździć? To ważne zwłaszcza przy wyborze wielkości kol Ja dla mojego małolata kupiłem hulajnogę elektryczna w sklepie go sport,ze wzgledu na wielkość kół-10 cali pompowane,wiec dobrze amortyzują,do tego jest ogranicznik prędkości,ktory młodzieniec oczywiscie wyłącza.Mankament to na pewno akumulator-6 h ładowania a przyjemność z jazdy Ok 40 min jak to młodzież mówi na fullaCena Ok 1.000 pln Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Generalnie nie polecam zakupu szybko się nudzi i jest mało ergonomiczna 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Oczywiście "podpowie "to sprostowanie dla tych co nigdy nie strzelą gafy tzw ludzi idealnych ! PozdrawiamJa liczyłem na Twoje poczucie humoru stąd te konkretne "buźki" i dopisek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jar1808 Opublikowano 13 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Wiem i doskonale nie dotyczy Ciebie ale dla zabezpieczenia tak napisałem bo zimno za oknem i niektórzy źle to znoszą i potem niepotrzebne aluzje mogą wyniknąć ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jar1808 Opublikowano 13 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Generalnie nie polecam zakupu szybko się nudzi i jest mało ergonomiczna Kurde to teraz mi dałeś zagwozdke!???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert.B Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 (edytowane) Ja kupiłem córce pierwsza po 15 min przestała działać wymieniłem na nową. Druga super sprawa na stadionie po 11 km się znudziła , jazda 20 km h spokojnie ciągła. Niestety tez padla po jakims czasie dostalem zwrot kasy bo nie dało się naprawić. Miałem firmy Cavion . Sąsiad kupił Goclever i lezy zepsuta w garazu nie uznali gwarancji .( Po 11 km było jeszcze 1/3 baaterji) Edytowane 13 Grudnia 2018 przez Robert.B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi