Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pisarz Opublikowano 13 Grudnia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Czasami se coś ukręcę . Stosując żyłkę i taśmę silikonową można osiągnąć ciekawy efekt. 64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Piotrek wyglądają świetnie bez dwóch zdań 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilio Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Wow! Kozak wszystkie, ale druga jak żywa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 O proszę bardzo, kręcą i w stolicy Pokazuj inne zdjęcia bo fajne robaki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Piotrze od trzech minut nie mogę złapać powietrza! Nie rób tak więcej!!!Trzeba było na początek wstawić coś gorszego (brzydszego). 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 13 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 (edytowane) Wow! Kozak wszystkie, ale druga jak żywa Piotrze od trzech minut nie mogę złapać powietrza! Nie rób tak więcej!!!Trzeba było na początek wstawić coś gorszego (brzydszego). Mówisz i masz , czyli coś brzydszego Moja silikonowa perełka .Czyli narodziny jętki. Edytowane 13 Grudnia 2018 przez Pisarz.......ewski Piotr 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_D Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 (edytowane) Niezła wprawa w dłoniach, brakuje tylko podpisu, że czytała Krystyna Czubówna, gratuluję rzemiosła : ) Edit: ewentualnie biorę jeszcze pod uwagę, że jesteś jednym z nich, tylko wykiwałeś kolegów i przeszedłeś w kingsajz. Edytowane 13 Grudnia 2018 przez Piotrek_D 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Długo żeś się Piotrze czaił Całe szczęście talent ujawniony, teraz pozostaje tylko kręcić i pokazywać No i tradycyjnie - witaj we własnym wątku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Graty z okazji otwarcia wątku.Muchy super. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Brawo Piotrze, trzymam kciuki za wątek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Gratuluję i zazdroszczę talentu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyko Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 No Piotrek Twoje prace robią wrażenie. Fajnie się je ogląda. Będę tu zaglądał . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Czasami se coś ukręcę . Stosując żyłkę i taśmę silikonową można osiągnąć ciekawy efekt. Ohohooo wysoki poziom. Widać dobrze spożytkowany czas. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 (edytowane) Czasami se coś ukręcę . Stosując żyłkę i taśmę silikonową można osiągnąć ciekawy efekt. No normalnie: "Piękne widoki" ! Edytowane 13 Grudnia 2018 przez Dokuś 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Szacun! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 (edytowane) Świetne "muszki" Piotrek. Ale tam jeszcze kilka "składników" widzę, nie tylko żyłkę i tasiemkę.. Żal rwać.. Sorry, wiązać ! Edytowane 13 Grudnia 2018 przez Krzysiek P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Mega robota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter v Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Akurat,tu pasuje powiedzenie "jaki Pan taki kram" ogromy szacunek dla Ciebie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iresta Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Wija jest boska 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 No, no...pozamiatałeś...robale pierwsza klasa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 A ja się nadal nie mogę doprosić, żebyś mi coś ukręcił - już wiem dlaczego Da Vinci wśród robaczkotwórców wymaga wpisania się na listę kolejkową 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 I robota się znalazła [emoji23][emoji23][emoji23] Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Kozaczki robaczki !! Bardzo wysoki poziom ze sześć razy przewijałem w górę i podziwiałem gratulacje aż strach się bać co może być dalej w tym wątku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Nie znam się na przynetach muchowych ale to co zobaczyłem rozjebalo mi cycki. Gratuluję dłoni i umysłu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Wow szczena opada-gratuluję Koledze talentu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi