psd27 Opublikowano 24 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 Co do majsterkowania , to idę drogą ...... szybko , prosto , tanio . Z takich pobudek powstały muszkarski bench , stripping basket , klips do sierści czy nowe rotary w imadle. Jednak geniusz podobno tkwi w prostocie . Piotrek, stare wędkarskie porzekadło głosi, że "po wynikach ich poznacie", a ja już kilka zdjęć z tymi Twoimi wynikami widziałem, zatem tym bardziej szacuneczek ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andre99 Opublikowano 25 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2018 witam,,ja też daję żółtą kartkę za świadome ukrywanie talentu,,,tak póżniej się tego bardzo żałuje,,Ten komar chudy czy coś podobnego koło tych robali z gąbek jest świetny i pierwszy raz widzę to na tym wielkim forum ,,pozdrawiam siemka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 25 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2018 Piotrek, stare wędkarskie porzekadło głosi, że "po wynikach ich poznacie" Paweł , parafraza słów z ewangelii św. Mateusza ................. witam,,ja też daję żółtą kartkę za świadome ukrywanie talentu,,,tak póżniej się tego bardzo żałuje,,Ten komar chudy czy coś podobnego koło tych robali z gąbek jest świetny i pierwszy raz widzę to na tym wielkim forum ,,pozdrawiam siemka Na komara , to on jest dużo za duży , to taki wytwór zbyt wybujałej wyobraźni . Prawdziwy komar , to temat do którego kiedyś pewnie wrócę . Raz próbowałem się zmierzyć z tym owadem , ale efekt był raczej średnio zadowalający. Trochę lepiej wyszły "prawie" komary. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 31 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Ciekaw jestem co na Sylwestra stworzysz... aż strach się bać ???? :-)Nie da rady żeby ukręcić coś nowego . Bench wylądował w szafie , a w jego miejscu wyrosła choinka i tak co najmniej kilka dni jeszcze pozostanie . Próba zmiany takiego stanu rzecz mogła by się skończyć śmiercią , kalectwem , a w najlepszym wypadku tylko rozwodem. Ale............................ ?Najważniejszym atrybutem dnia poprzedzającego szaleństwo sylwestrowej nocy jest ? ...............................lustro? Zdjęcie mojej muszki na którym jest też kilka ? .......................... lusterek ? Szczęśliwego Nowego Roku 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 31 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 popsułeś Piotr takie fajne łososiowe jeżynki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 31 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 popsułeś Piotr takie fajne łososiowe jeżynki Jeszcze kilka lustereczek zostało. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_D Opublikowano 31 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Skubana.. sójka. piękne prace : ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 31 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Skubana.. sójka. piękne prace : )Dzięki. Ja jej nie obskubałem .Lusterka znalazłem nad warszawską Wisłą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 31 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 a ja mam dwa skrzydła prawe i lewe - wdzięczny materiał na cynamonowe skrzydełka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 31 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 a ja mam dwa skrzydła prawe i lewe - wdzięczny materiał na cynamonowe skrzydełka Biorąc pod uwagę Twoje umiejętności i wiedzę w temacie " sztuczna mucha" , jakoś mnie to nie dziwi. Marian , podejrzewam że Ty posiadasz wiele takich materiałowych perełek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 31 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Piotruś rzucisz hasło i się upoluje jakiegoś złotego kolibra, tylko nie przestawaj kręcić! Twoje wyroby są bajeczne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 31 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Piotruś rzucisz hasło i się upoluje jakiegoś złotego kolibra, tylko nie przestawaj kręcić!Twoje wyroby są bajeczne.Marcin , dzięki. Jak się bawić to się bawić , zamawiam arę modrą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 5 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Tym razem jeszcze z innej bajki. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 5 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Bardzo estetyczne i precyzyjne wykonanie Kręcone z myślą o białorybie czy lipieniach? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 5 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 (edytowane) Bardzo estetyczne i precyzyjne wykonanie Kręcone z myślą o białorybie czy lipieniach? Dzięki .Nasz forumowy kolega Kuba Standera napisał kiedyś, o ile dobrze pamiętam ."Ukręcenie muchy brzydkiej i ładnej zajmuje tyle samo czasu! To po co kręcić brzydkie?" I tego się trzymajmy. A muszki pod biało-ryb . Te dwie ostatnie sprawdziły się na wzdręgach . Choć faktycznie kręcone były podług słynnego raczka na lipienie. Edytowane 5 Stycznia 2019 przez Pisarz.......ewski Piotr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 5 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Dobrze powiedziane Chociaż przejście ze stadium 'początkujący' do 'Ukręcenie muchy brzydkiej i ładnej zajmuje tyle samo czasu! ' jak na razie w moim przypadku nie ma zastosowania No ale Podglądam zaawansowanych krętaczy (hmm....to chyba nie za dobrze zabrzmiało ), gromadzę materiały i kręcę więc może kiedyś... Co do krasnopiórek - a red taga nie polubiły? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 5 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Co do krasnopiórek - a red taga nie polubiły? Zdecydowanie lepiej brały na raczki . Mam kilka pomysłów na nowe muchy , ale puki stoi choinka , to mam szlaban na kręcenie. To była moja pierwsza próba ukręcenia czegoś realistycznego . Ale żeby na to łowić , to zabrakło pomysłu i odwagi. 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 5 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 O ja pierdziule... Mam kilka pięknych domkowców, ale ten mnie rozwalił???????????? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 10 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 A ja się nadal nie mogę doprosić, żebyś mi coś ukręcił - już wiem dlaczego Da Vinci wśród robaczkotwórców wymaga wpisania się na listę kolejkową Haczyk #10 waga od 1,0g do 1,6g .Olo jak Ci pasują , to zabierać . 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 10 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Jeszcze pytasz? Usuń to zdjęcie bo będą mnie chcieli przelicytowac albo okraść 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Epidares Opublikowano 10 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Olo ma rację Zdradzisz Piotrze z czego są te bardziej puchate? To palmer jakiś? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 10 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 (edytowane) Jeszcze pytasz? Usuń to zdjęcie bo będą mnie chcieli przelicytowac albo okraść Ja bym się na Twoim miejscu zastanowił , bo ja się dopiero powoli rozkręcam. Z tych jestem średnio zadowolony . Następne będą ładniejsze Olo ma rację Zdradzisz Piotrze z czego są te bardziej puchate? To palmer jakiś? Czarne puchate , to jest marabut , a pomarańczowe puchate , to jest UNI-Stretch. Edytowane 10 Stycznia 2019 przez Pisarz.......ewski Piotr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 10 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Ja wcale nie mówię, że na tych zakończę współpracę z Tobą wręcz przeciwnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 10 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Ja wcale nie mówię, że na tych zakończę współpracę z Tobą wręcz przeciwnie To rozumiem i popieram. Czekam na dyrektywy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Epidares Opublikowano 10 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 No raczki też są świetne przyznaję. Naprawdę ładne nimfy. Dzięki za odpowiedź. Zapomiałem o marabucie na tułowie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi