Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Co do majsterkowania , to idę drogą ...... ^_^ szybko , prosto , tanio :D . Z takich pobudek powstały muszkarski bench , stripping basket , klips do sierści czy nowe rotary w imadle.

Jednak geniusz podobno tkwi w prostocie . ;)

Piotrek, stare wędkarskie porzekadło głosi, że "po wynikach ich poznacie", a ja już kilka zdjęć z tymi Twoimi wynikami widziałem, zatem tym bardziej szacuneczek ;-)

• Like 1

witam,,ja też daję żółtą kartkę za świadome ukrywanie talentu,,,tak póżniej się tego bardzo żałuje,,Ten komar chudy czy coś podobnego koło tych robali z gąbek jest świetny i pierwszy raz widzę to na tym wielkim forum ,,pozdrawiam siemka

• Like 1

Piotrek, stare wędkarskie porzekadło głosi, że "po wynikach ich poznacie"

Paweł :) , parafraza słów z ewangelii św. Mateusza :o................. :clappinghands:

witam,,ja też daję żółtą kartkę za świadome ukrywanie talentu,,,tak póżniej się tego bardzo żałuje,,Ten komar chudy czy coś podobnego koło tych robali z gąbek jest świetny i pierwszy raz widzę to na tym wielkim forum ,,pozdrawiam siemka

Na komara , to on jest dużo za duży , to taki wytwór zbyt wybujałej wyobraźni . :D

Prawdziwy komar , to temat do którego kiedyś pewnie wrócę ^_^ . Raz próbowałem się zmierzyć z tym owadem , ale efekt był raczej średnio zadowalający. :angry:

Trochę lepiej wyszły "prawie" komary. ;) :D

post-52308-0-99431000-1545729142_thumb.jpg

post-52308-0-07815300-1545729975_thumb.jpg

• Like 15

Ciekaw jestem co na Sylwestra stworzysz... aż strach się bać ???? :-)

Nie da rady żeby ukręcić coś nowego . Bench wylądował w szafie , a w jego miejscu wyrosła choinka i tak co najmniej kilka dni jeszcze pozostanie . :)

Próba zmiany takiego stanu rzecz mogła by się skończyć śmiercią , kalectwem , a w najlepszym wypadku tylko rozwodem. :D

Ale............................ :rolleyes: ?

Najważniejszym atrybutem dnia poprzedzającego szaleństwo sylwestrowej nocy jest -_-? ...............................lustro? :D

Zdjęcie mojej muszki na którym jest też kilka <_<? .......................... lusterek ? :D

Szczęśliwego  Nowego  Roku      sylwester-ruchomy-obrazek-0075.gif

post-52308-0-39725700-1546247421_thumb.jpg

• Like 16

a ja mam dwa skrzydła ;) prawe i lewe - wdzięczny materiał na cynamonowe skrzydełka ;)

Biorąc pod uwagę Twoje umiejętności i wiedzę w  temacie " sztuczna mucha" , jakoś mnie to nie dziwi. :D

Marian , podejrzewam że Ty posiadasz wiele takich materiałowych perełek :)

Bardzo estetyczne i precyzyjne wykonanie :) Kręcone z myślą o białorybie czy lipieniach?  

Dzięki .

Nasz forumowy kolega Kuba Standera napisał kiedyś, o ile dobrze pamiętam ."Ukręcenie muchy brzydkiej i ładnej zajmuje tyle samo czasu! To po co kręcić brzydkie?" :D   I tego się trzymajmy. :)

A muszki pod biało-ryb . Te dwie ostatnie sprawdziły się na wzdręgach  :ph34r:  . Choć faktycznie kręcone były  podług słynnego raczka na lipienie.

Edytowane przez Pisarz.......ewski Piotr
  • Like 1

Dobrze powiedziane :D Chociaż przejście ze stadium 'początkujący' do 'Ukręcenie muchy brzydkiej i ładnej zajmuje tyle samo czasu! ' jak na razie w moim przypadku nie ma zastosowania :D No ale :) Podglądam zaawansowanych krętaczy (hmm....to chyba nie za dobrze zabrzmiało :P ), gromadzę materiały i kręcę więc może kiedyś... :)

Co do krasnopiórek - a red taga nie polubiły? 

• Like 1

Co do krasnopiórek - a red taga nie polubiły? 

Zdecydowanie lepiej brały na raczki .

Mam kilka pomysłów na nowe muchy , ale puki stoi choinka , to mam szlaban na kręcenie. :(

To była moja pierwsza próba ukręcenia czegoś realistycznego . ^_^

Ale żeby na to łowić , to zabrakło pomysłu i odwagi. :D

post-52308-0-56427600-1546707603_thumb.jpg

• Like 24

Jeszcze pytasz? Usuń to zdjęcie bo będą mnie chcieli przelicytowac albo okraść ;)

Ja bym się na Twoim miejscu zastanowił -_-, bo ja się dopiero powoli rozkręcam. :D

Z tych jestem średnio zadowolony :(. Następne będą ładniejsze  :doh:

Olo ma rację :D

Zdradzisz Piotrze z czego są te bardziej puchate? To palmer jakiś?

Czarne puchate , to jest marabut , a pomarańczowe puchate , to jest  UNI-Stretch. 

Edytowane przez Pisarz.......ewski Piotr
  • Like 1