pisarz Opublikowano 15 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Picasso Jeśli to wczesny . Jeśli to porównanie dotyczy wartości finansowej , to nie mam przeciwwskazań . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 15 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Piotr, trochę Czarnobyl trochę Kandinsky. Jeśli już o Kandinsky'm mowa, to ja poproszę Piotrze coś inspirowane moim ulubionym "bazgrołem" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Sto Lat Piotrze ,na rybach oczywiście ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Wszystkiego co naj.... Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Najlepszego Piotrek [emoji4] Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Wszystkiego najlepszego i wielu pomysłów na nowe przynęty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Piotrze, niech Ci się darzy! PS.Pozdrów multikonto, pardon, żonę 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 16 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Koledzy Mocno wszystkim dziękuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 17 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Przyjemność po naszej stronie Piotrze 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 3 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Pierwsze podejście do tematu ważka. 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Myślę, że kolejne podejścia mogą być mniej udane. Pierwowzór wyśmienity, ciężko będzie go przebić. Masz Waść smykałkę, oj masz .... ???????????? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 3 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Myślę, że kolejne podejścia mogą być mniej udane. Pierwowzór wyśmienity, ciężko będzie go przebić. Masz Waść smykałkę, oj masz .... ????????????Dzięki za dobre słowo. Jednak mam nadzieję , że każda następna będzie choć trochę ładniejsza. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Dzieło sztuki do gablotki ????Gratuluję talentu Piotrek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Dzieło sztuki do gablotki Gratuluję talentu Piotrek Lepiej nie, bo za chwilę się z tego zrobi szafa, a jedna już jest...Na wystawę z takim towarem, bo do wody szkoda! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Życie jest za krótkie, żeby było szkoda...nigdy nie żałuj przynęty bo może ominąć Cię to co najważniejsze... 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 5 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 (edytowane) Koledzy wasze uznanie dla moich prac, miło łechcze moje ego. Zabrakło mi pianki , co by kontynuować temat ważka . No to z tego co mi pozostało , takiego robala sobie ukręciłem . Edytowane 5 Marca 2019 przez Pisarz.......ewski Piotr 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iresta Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Jeśli nie jest tajemnicą, to z czego są nóżki i skrzydełka? I czy po kąpieli nadal trzymają ugięcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 5 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 (edytowane) Jeśli nie jest tajemnicą, to z czego są nóżki i skrzydełka? I czy po kąpieli nadal trzymają ugięcia? Tu nie ma żadnych tajemnic . Materiały są przeważnie ogólnodostępne , choć czasem niekonwencjonalne.Skrzydełka są zrobione z taśmy silikonowej , dostępnej na przykład w pasmanterii.Nóżkom woda nie straszna . A materiał ................ogólnodostępny , ale istnieje zagrożenie zdrowia podczas próby pozyskiwania. Jak chce go zdobyć , to czujność na maksa i oczy dookoła głowy. Bo jak żona zobaczy to .................. . Edytowane 5 Marca 2019 przez Pisarz.......ewski Piotr 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Piotrze, Ty to jesteś Inspektor Gadget i Macgyver w jednym ;-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Kurde molek , jak Ty to robisz .....?? Szkoda takie robaki do wody posyłać, za piękne sà. Gratuluje talentu :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Pioter jak się kiedyś dorobię kanciapy wędkarskiej to zamówię u Ciebie całą gablotę tych żyjątek, świetnie będą się prezentowały na ścianie. I drugi taki sam zestaw do zadań praktycznych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 8 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 Podziękował za miłe słowa. Mam nowy materiał , to i kombinuję dalej z ważkami. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Scyzor Opublikowano 8 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 Piękne te muszyska waćpan robisz, teraz majówkę zaprezentuj nam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 9 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Piękne te muszyska waćpan robisz, teraz majówkę zaprezentuj namJętka majowa , ciężko cokolwiek nowego wymyślić , bo to chyba najpopularniejszy wzór muszki . Można by rzec , że jętka to taka gwiazdeczka wśród owadów . Ja kiedyś ukręciłem muszkę którą już tu prezentowałem , a nazwałem ją sobie" Narodziny Gwiazdy" Muszka jak najbardziej do łowienia , bo tak prezentuje się w wodzie. 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 9 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Takie zaplątane w wylinkę egzemplarze były przez długi czas moją "tajną bronią" na ryby, które widziały już wszystko. Największą zaletą były brania - to nie było niepozorne oczko, a raczej walnięcie którego nie sposób przegapić, nierzadko połączone wręcz z wyskokiem i zaprezentowaniem się w całej okazałości. Bardzo, bardzo udana konstrukcja, Piotrze 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi