Tomek Scyzor Opublikowano 9 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Noo super kolego ja kręcę tradycyjne jętki z piankowym odwłokiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Scyzor Opublikowano 10 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 W kręcę Ci się w wątek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 11 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 Ważka ,ciężko coś wykombinować , żeby było jak najbardziej zbliżone do oryginału i jednocześnie nadawało się do łowienia.W tym temacie "prochu nie wymyślę". Może kiedyś krzyknę "Eureka" i powrócę do tematu. 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 14 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 . 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 15 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Nowy wzór piankowca . Muszka ma potencjał , terzba nad nią będzie popracować. 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 17 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 . 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 17 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Piotrek Ty przypadkiem jakimś owadem w poprzednim wcieleniu nie byłeś? :-)Dopracowane te Twoje robaszki w każdym milimetrze... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 19 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Piotrek Ty przypadkiem jakimś owadem w poprzednim wcieleniu nie byłeś? :-)Dopracowane te Twoje robaszki w każdym milimetrze... Coś w tym jest z prawdy , żona ciągle mi mówi , że jestem trutniem. Mam mały przesyt pianki , zaczynam trochę inaczej kombinować. 39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_D Opublikowano 19 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Na drutach ?Niesamowite wykonanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 19 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Na drutach ?Niesamowite wykonanie.Dzięki . To wyplatanka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 (edytowane) Wczoraj , ta niepozorna druciana wyplatanka pokazała ,że jest moc . Zasmakowały ją klenie , wzdręgi , okonie i lechol. Była tak łowna , że jedną muchę wyciągałem przy pomocy kombinerek ................................. z własnej ręki . No to , z rana na szybko dorobiłem kilka sztuk , bo krzaczory też ją pokochały Edytowane 4 Kwietnia 2019 przez Pisarz.......ewski Piotr 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Bezzadziory z łapy jakby co - łatwiej jest wyjąć 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 (edytowane) Zasmakowały ją klenie , wzdręgi , okonie i lechol. I nic w tym dziwnego bo wyglądają kapitalnie Edytowane 4 Kwietnia 2019 przez Pride 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Bezzadziory z łapy jakby co - łatwiej jest wyjąć To jest bardzo dobra rada. Janusz , jak poczułem wbijający się haczyk , to pierwsza myśl , czy był bezzadziorowy ? A po pierwsze próbie usunięcia ,już wiedziałem że taki nie był . Na szczęście miał tylko mikro zadzior, ale to się okazało po siłowym usunięciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 I nic w tym dziwnego bo wyglądają kapitalnie Dzięki. Niestety wszystkie ozdobiły krzaki , trzeba nowe ukręcić.Ale miałem znów trzy klenie. Dwa takie średniaki , a jeden klamot +50 spadł mi pod samymi nogami . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Piotrek ile ważą te ukręcone "na szybko" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 (edytowane) Piotrek ile ważą te ukręcone "na szybko" ?Sławek , tak jak pisałem ozdabiają nadwodne krzaki . Jak jutro ukręcę nowe , to mogę zważyć . Te były lekkie , ale robiłem podobne z główkami wolframowymi. Edytowane 4 Kwietnia 2019 przez Pisarz.......ewski Piotr 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Pogoda zimowa , to imadło się do mnie uśmiechało . Pierwsza podejście do piankowego konika polnego. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Dziś już bardziej wiosennie , to i wersja bardziej kolorowa. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Niezłe.W pierwszym momencie myślałem że to wątek Prida. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 1 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 Pierwsze podejście do piankowej jętki . 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 2 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 Próba pływalności poprzedniej muchy i nowa kombinacja. 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 4 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Tak bardzie po sterydach. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 5 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 (edytowane) Mały ukłon w kierunku klasyki . Jednak nie byłbym sobą gdybym choć trochę nie pozmieniał Edytowane 5 Maja 2019 przez Pisarz.......ewski Piotr 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 5 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 Fajną robotę wykonujesz z tymi muszkami Piotrze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi