pisarz Opublikowano 25 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2022 (edytowane) Trzy różne wzory ,ale cel ten sam. Edytowane 25 Maja 2022 przez Pisarz.......ewski Piotr 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 19 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 Przyszedł mi do głowy pomysł , żeby sobie wędkę zbudować . Powoli zaczynam to realizować . 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 6 Listopada 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2022 (edytowane) No i jest Szklak ukręcony na blanku (około) 30-to letniej wędki Abu conolon. Oskrobany , wtarty lakier, nowa rękojeść, uchwyt i przelotki .Parę błędów popełniłem ,ale jak to mówią "jak się nie przewrócisz , to się nie nauczysz".Myślę że jak na pierwszą wędkę to wstydu nie ma , a następne pewnie będą lepsze i ładniejsze. Edytowane 6 Listopada 2022 przez Pisarz.......ewski Piotr 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 2 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 Powoli uzupełniam zapasy z myślą o muchowych kleniach. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 26 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2023 Hopper po modyfikacji. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 28 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2023 Piotrze, czekam na karalucha ???? A tak na poważnie, to nie mogę się doczekać spotkania nad rzeka, co będzie tym bardziej trudne biorąc pod uwagę Twoją nową pasję ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 26 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2023 (edytowane) Piankowa mucha bardzo prosta w wykonaniu , a pod nawisami drzew powinna być mocno skuteczna. Edytowane 26 Czerwca 2023 przez Pisarz.......ewski Piotr 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi