pisarz Opublikowano 30 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 Zimno, wietrznie i ponuro , to dobry czas na kręcenie much . 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 1 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 Kurcze, dawno tu nie zaglądałem, a tymczasem robale coraz lepsze 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 1 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 (edytowane) Kurcze, dawno tu nie zaglądałem, a tymczasem robale coraz lepsze Paweł to masz jak ja , też tu dawno nie zaglądałem. A swoją drogą zrobić fajną muchę problem , zrobić dobre zdjęcie muchy też problem .Same problemy i po co mi to było ? Ta sama mucha inne tło. Edytowane 1 Grudnia 2019 przez Pisarz.......ewski Piotr 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 1 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 A swoją drogą zrobić fajną muchę problem , zrobić dobre zdjęcie muchy też problem .Same problemy i po co mi to było ? Jak to ja zwykłem mówić Piotrze: "ciężkie jest życie wędkarza" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 25 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 Tak sobie kombinuje. 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 25 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 Kuźwa aż laczka człowiek szuka żeby zdzielić...pięknego coś. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 14 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Rodzinka ? 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 13 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 Piotrek co tu taka cisza ? Przed burzą ? Czy materiału w okolicznych sklepach zabrakło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Dwa lata nie siedziałem przy imadle , bo ........................ nie miałem potrzeby .Ale zatęskniłem i sobie cóś ukręciłem . 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 na muchę czy do spina UL ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Dwa lata nie siedziałem przy imadle , bo ........................ nie miałem potrzeby .Ale zatęskniłem i sobie cóś ukręciłem .To, że Ty nie miałeś potrzeby to nie znaczy, że inni też ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 na muchę czy do spina UL ?Kręciłem z myślą o spinie ,dlatego nafaszerowałem ją ołowiem ile się dało . Teraz , czyli na sucho waży 2.5g . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Kręciłem z myślą o spinie ,dlatego nafaszerowałem ją ołowiem ile się dało . Teraz , czyli na sucho waży 2.5g . A czy takie 0,7 czy 0,9 zamierzasz zrobić ? Ja tam mogę potestować ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Kręciłem z myślą o spinie ,dlatego nafaszerowałem ją ołowiem ile się dało . Teraz , czyli na sucho waży 2.5g .To i linki mogą czuć się zagrożone 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 A czy takie 0,7 czy 0,9 zamierzasz zrobić ? Ja tam mogę potestować ... SławekJak się zaopatrzę w mniejsze haki i cieńszy drut ołowiany , to czemu by ni . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Kręciłem z myślą o spinie ,dlatego nafaszerowałem ją ołowiem ile się dało . Teraz , czyli na sucho waży 2.5g . obiecująco, pytanie tylko jak to będzie tonęło przy takiej wadze / do jakiego to jest prowadzenia przeznaczone i w jakich warunkach.... sądząc po wadze obstawiam że mialeś na mysli jakieś miejsce z ciągnącą wodą bo na stojącej moze chyba za szybko opadać co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2022 To to takie przeźroczyste wygląda jakby miało mocno spowalniać opad... Nie znam się ale jakoś tak mi się skojarzyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2022 obiecująco, pytanie tylko jak to będzie tonęło przy takiej wadze / do jakiego to jest prowadzenia przeznaczone i w jakich warunkach.... sądząc po wadze obstawiam że mialeś na mysli jakieś miejsce z ciągnącą wodą bo na stojącej moze chyba za szybko opadać co ?PawełWisła , rafa , rynna o głębokości 0,8- 1,2 m . Dno glina ,gdzieniegdzie kamienie , a w rynnie brzany szukające smakowitych kąsków które porwał nurt .Znam takie miejsce i już kilka brzan z stamtąd wyjechało. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 8 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 (edytowane) Nowy wzór piankowca sobie ukręciłem Edytowane 8 Maja 2022 przez Pisarz.......ewski Piotr 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 17 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 (edytowane) . Edytowane 17 Maja 2022 przez Pisarz.......ewski Piotr 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 17 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 Piotrek Ty wszystko z głowy kręcisz czy robisz też jakieś klasyczne wzory pstrągowe lub łososiowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 17 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 (edytowane) Piotrek Ty wszystko z głowy kręcisz czy robisz też jakieś klasyczne wzory pstrągowe lub łososiowe ?Paweł to stary pstrągowy wzór. Tak wygląda oryginał Edytowane 17 Maja 2022 przez Pisarz.......ewski Piotr 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 17 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 muszę poszukać jakiejś takiej gablotki ze szkłem żeby można było powiesić na ścianie w mieszkaniu to sobie u Ciebie zamówie jakieś łososiowe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 17 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 Paweł to stary pstrągowy wzór. Tak wygląda oryginał Ale jak pięknie wykonany . Czasami żałuję, że nie nauczyłem się łowić w innym sposób niż przy użyciu przynęt spinningowych . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 18 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 (edytowane) To już moje wykonanie. Edytowane 18 Maja 2022 przez Pisarz.......ewski Piotr 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi