popper Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Wow Remek ta zmiana była ekstra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Tak miało być. Przygotowuję?się?pod podmianę?na nowy engine i muszę?mieć ................. powera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biosteron Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Nie wadząc nikomu, forum jerkbait śmiało pnie się do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 saw Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Daje rade, prawie tak jak mój:D www.jerkbait.pl/forum Size: 29.95 KB Load Time: 3.14 secondswww.flyersprint.co.uk Size: 40.12 KB Load Time: 1.61 seconds Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Gratuluję, statystyk nie sprawdzałem, ale ... skoro tak jest to super dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomy Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Mi też się podoba wątki wchodzą pach,pach super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Dzięki! Na razie monitoruję, patrzę co się?dzieje i ... jestem zadwolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jack__Daniels Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Może macie inne komputery niż ja ja przed i po zmianie mam tak, że klikam i już mam Ja nie odczułem zmiany... ale zakładam, ze jakakolwiek by nie była i tak była zmianą na lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Coś niestety się zrobiło, dzisiaj od rana strasznie długo ładują mi się wątki.Strona pojawia się szybko, ale tylko logo a na resztę czekam kilka sekund. przykład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Baars Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Spróbuj F5 nacisnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 patu Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 ..zmieniłem kompa (pod CS5), przy okazji ładowanie stron forum przyspieszyło mi na maxa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Spróbuj F5 nacisnąć Wciskałem nie raz, po jakimś czasie problem sam zniknął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 and67 Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Na moim HP Pavilionie tx1000 szybciej zapyla forum:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 slawek_2348 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 A u mnie dzisiaj nie śmiga, wręcz przeciwnie strony ładują się bardzo długo (F5 nie pomaga). Edit: zdążyłem się poskarżyc i od razu zaczął lepiej działac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 makamba Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Fakt,do tej pory przez jakąś godzinkę strasznie się coś muliło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 22 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Od jakiegoś czasu (2-3 tygodnie) zdarza się, że stronka nieźle zamula Korzystam niezmiennie, z blueconnecta oraz przeglądarki Chrome. A bywają momenty, że gdy wszystkie inne stronki hulają w najlepsze, na j.pl mam znacznie dłuższe postoje i oczekiwanie.Zdarzają się również przypadki niezaładowania strony chociaż (w pakiecie jednorazowym mam kilka stron) wszystkie inne są już dawno załadowane. Dopiero ręczna poprawka raz jeszcze, pozwala tu zajrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Od jakiegoś czasu (2-3 tygodnie) zdarza się, że stronka nieźle zamula Korzystam niezmiennie, z blueconnecta oraz przeglądarki Chrome. A bywają momenty, że gdy wszystkie inne stronki hulają w najlepsze, na j.pl mam znacznie dłuższe postoje i oczekiwanie.Zdarzają się również przypadki niezaładowania strony chociaż (w pakiecie jednorazowym mam kilka stron) wszystkie inne są już dawno załadowane. Dopiero ręczna poprawka raz jeszcze, pozwala tu zajrzeć.U mnie są dokładnie takie same objawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 cisza przed burzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Teraaz robię dużo konwersji na forum więc może chodzić ... dużo wolniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 chyba diesla zabrakol, bo przestal smigac ... chodzi jak o kulach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 1 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 (edytowane) chyba diesla zabrakol, bo przestal smigac ... chodzi jak o kulachU mnie również lubi "zawisnąć". Tak od wczoraj chyba Edytowane 1 Grudnia 2012 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 janusz.walaszewski Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 (edytowane) Faktycznie, kuleje "aż miło" no i ten baner eventuru, przeszkadza, zakrywa pole logowania i komunikatora Edytowane 1 Grudnia 2012 przez janusz.walaszewski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Potwierdzam obserwacje przedmówców , wiesza się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 zerknę wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomy Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Mi też zamula. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomy Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 O teraz się poprawiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
popper
Wow
Remek ta zmiana była ekstra
Top użytkownicy dla tego pytania
14
8
7
6
Popularne dni
6 Gru
16