granvorka Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Cześć Panowie, 2 lata temu pomogliście mi przy dużym zakupie w Apart podając numery i dane do karty zniżkowej. Może jest ktoś kto mógłby pomóc i tym razem ? muszę wydać większą kwotę w tejże sieci jubilerskiej i chciałem prosić o pomoc kogoś kto posiada kartę zniżkową. Najlepiej kontakt przez wiadomość prywatną. pozdrawiam i z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granvorka Opublikowano 17 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Panowie, naprawdę nikt nic ? Nic Was to nie kosztuje, a ja chyba nabiję Wam jakieś punkty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 17 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 (edytowane) Bida taka, że jak kole stawu idziemy to kaczki chleb rzucajo Edytowane 17 Grudnia 2018 przez Krzysiek P 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezar80 Opublikowano 17 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Przeciez jak zakladasz ta karte sprzedawca moze ci od razu wrzucic ta znizke.Corka cos ostatnio kupwala wiec na poczatku jej sprzedawca dal karte a pozniej ten rabat nabil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLnK Opublikowano 20 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 daj pan chwilę zaciągnę informacji u żony bo chyba coś było w portfelu jak ostatnio drobne podkradałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granvorka Opublikowano 20 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Już zalatwione. Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLnK Opublikowano 20 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 oki jak coś to mam jeszcze Yes i Vistula jakby ktoś szukał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 20 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Bogol ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLnK Opublikowano 20 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Bogol ;-)mam jeszcze do biedronki i na shella heheh 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 20 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 (edytowane) Krzychu te karty lojalnościowe robią furorę wśród "mniej zorientowanych"Kiedys wracajac z Wisły stanęliśmy w wiejskim sklepiku na piwo i lody. Przy płaceniu kolesie zezujac przez ramię koledze wypatrzyli troche kolorowego plastiku a potem komentowali przy winie pod parasolem jak to sie rozbijajamy z sakwojażem (?) pełnym kart "kreditowych"Mało nie pospadaliśmy z ławki.. ;-))) Edytowane 20 Grudnia 2018 przez Krzysiek P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLnK Opublikowano 20 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 heheh to już wiem czemu mi kasjerki "oczka puszczają" .... dobrze, że was nie skroili z "plajstyku" ;P a później akcja jak w " Pieniądze to nie wszystko" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 20 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Troche nie chodzili w naszej wadze ;-)Poza tym ja lubię "lokalsów" i jak tylko nie są zbyt pijani czy agresywni to zawsze ciach bajera jest !Troche tu koledze OT machnelismy w watku ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi