Na każdym zebraniu jest taka sytuacja, że ktoś musi zacząć pierwszy...
W tak pięknych okolicznościach przyrody i ten, niepowtarzalnych Państwo pozwolą, że zapytam Kapitana i załogę naszego statku, jak wyglądają plany zawodów a właściwie spotkań przyjacielskich połączonych ze spinningowaniem w nadchodzącym roku. Wiem, że koniec roku to okres podsumowań i refleksji ale także snucia planów i stawiania przed sobą nowych celów i zadań ???? Dlatego też miałbym prośbę o określenie w najbliższej przyszłości, choć przybliżonych ram czasoprzestrzeni Street Fishing Anno Domini 2019.
Ps. Patataj patataj... No właściwie też! Ale nam chodziło o odgłos paszczą! Ihhhhaaaaa! ????
Pozdrawiam wszystkich zaglądających, Kapitana i zapraszam do wspólnego Rejsu???? I pamiętajcie - nikt tu nikogo pod pistoletem nie trzyma. Ja na przykład jestem tu z prawdziwą przyjemnością ????
Pytanie
tr33
Na każdym zebraniu jest taka sytuacja, że ktoś musi zacząć pierwszy...
W tak pięknych okolicznościach przyrody i ten, niepowtarzalnych Państwo pozwolą, że zapytam Kapitana i załogę naszego statku, jak wyglądają plany zawodów a właściwie spotkań przyjacielskich połączonych ze spinningowaniem w nadchodzącym roku. Wiem, że koniec roku to okres podsumowań i refleksji ale także snucia planów i stawiania przed sobą nowych celów i zadań ???? Dlatego też miałbym prośbę o określenie w najbliższej przyszłości, choć przybliżonych ram czasoprzestrzeni Street Fishing Anno Domini 2019.
Ps. Patataj patataj... No właściwie też! Ale nam chodziło o odgłos paszczą! Ihhhhaaaaa! ????
Pozdrawiam wszystkich zaglądających, Kapitana i zapraszam do wspólnego Rejsu???? I pamiętajcie - nikt tu nikogo pod pistoletem nie trzyma. Ja na przykład jestem tu z prawdziwą przyjemnością ????
Edytowane przez tr33Odnośnik do komentarza
Top użytkownicy dla tego pytania
7
5
5
5
Popularne dni
25 Mar
9
31 Mar
6
1 Kwi
5
22 Mar
4
Top użytkownicy dla tego pytania
PLnK 7 odpowiedzi
admin 5 odpowiedzi
wabik 5 odpowiedzi
wobo 5 odpowiedzi
Popularne dni
25 Mar 2019
9 odpowiedzi
31 Mar 2019
6 odpowiedzi
1 Kwi 2019
5 odpowiedzi
22 Mar 2019
4 odpowiedzi
Popularne posty
admin
Informacja o imprezach SFP 2019 zostaną opublikowane w najbliższą niedzielę 31.03.2019 o godzinie 18:00.
admin
Cześć, Wcześniej niż o 18:00. Co w tym roku? DWIE imprezy. 1. Wrocław 8.06.2019 - lokalizacja dokładnie taka jak w zeszłym roku - Bulwary Politechniki Wrocławskiej. 2. Poznań 22.09.2019 - lokal
tr33
Na każdym zebraniu jest taka sytuacja, że ktoś musi zacząć pierwszy... W tak pięknych okolicznościach przyrody i ten, niepowtarzalnych Państwo pozwolą, że zapytam Kapitana i załogę naszego statku, jak
Opublikowane grafiki
77 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi