Chyba dwa dni temu założyłem temat o tytule "Ciekawe temat społeczne" i wkleiłem tam filmik z YT. Temat wyparował bez jednego słowa uzasadnienia. Wysłałem mailowo zapytanie do Remka w tej sprawie, odpowiedzi jeszcze nie ma. Jeśli będzie dam znać.
Wracając do tematu wątku, takie działanie to CENZURA i tyle, nie spodziewałem się czegoś takiego, szkoda gadać/pisać ,,,
Pytanie
janusz.walaszewski
Miałem nic nie pisać, ale ...
Chyba dwa dni temu założyłem temat o tytule "Ciekawe temat społeczne" i wkleiłem tam filmik z YT. Temat wyparował bez jednego słowa uzasadnienia. Wysłałem mailowo zapytanie do Remka w tej sprawie, odpowiedzi jeszcze nie ma. Jeśli będzie dam znać.
Wracając do tematu wątku, takie działanie to CENZURA i tyle, nie spodziewałem się czegoś takiego, szkoda gadać/pisać ,,,
Top użytkownicy dla tego pytania
6
5
5
5
Popularne dni
23 Gru
11
15 Gru
7
22 Gru
7
4 Sty
6
Top użytkownicy dla tego pytania
milupa 6 odpowiedzi
Friko 5 odpowiedzi
Jozi 5 odpowiedzi
janusz.walaszewski 5 odpowiedzi
Popularne dni
23 Gru 2021
11 odpowiedzi
15 Gru 2018
7 odpowiedzi
22 Gru 2021
7 odpowiedzi
4 Sty 2022
6 odpowiedzi
Popularne posty
woblery z Bielska
Wczoraj, gdy zobaczyłem nowy wątek, film już znałem i osobiście nie widziałem w nim nic specjalnie kontrowersyjnego. Dlatego w pierwszym odruchu po "zniknięciu" tematu sam byłem trochę zdziwiony...
Gość Mysha
Nie jestem administratorem tego forum. Nawet więcej- nie znam żadnego z adminów osobiście, ale Ci odpowiem. Jest na tym forum taki oto zapis: http://jerkbait.pl/topic/139824-og%C5%82oszenie-ws-tzw-
MarCinFin
Osobiście jestem przeciwny wątkom pozawedkarskim na jb. Dlaczego? Nie potrafimy dyskutować. Mało merytoryczna i bicie piany. Akcji zero. Sam też się podniecałem i aktywnie uczestniczylem w dyskusjach,
69 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi