bartsiedlce Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Benedyktyńska robota, podziwiam cierpliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Świetny pomysł z wyplataną na split gripie przede wszystkim, pare gram dołożone w właściwym miejscu na pewno poprawia troche wyważenie kija siłą rzeczy gorsze przy split gripie - czyli efekt nie tylko wizualnie, ale i konstrukcyjnie uzasadniony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krycek Opublikowano 8 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 SJ783-2-MHX Przelotki to alconite'y Y25-16-10 L8-5.5-5.5-5.5-5.5 oraz sic FST 5.5 Waga wedki 145g Niby wedka do 18g ale sadzac po szczytowce da rade duzo wiecej. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Mi się podoba , klasycznie A wyplatać to się nie chciało , zacząłeś i zostawiłeś te kilka nitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Fajna szpada,jak zwykle zajebjaszcze omotki i lakierek.Właśnie zamawiam dla Ojca MB842-2 też do 18g.Jak myslisz ,jaki realny cw tego SJ ,cała przyneta ok 30g? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krycek Opublikowano 8 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 szczytowka ma 2.0mm, na sucho to jest dosyc mocny, ja licze na 30-35g + przyneta, w sumie w takim celu go 'wystrugalem' - jak tylko go przetestuje to dam znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezary.Łoskot Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Super robota. Te niebieskie nici to czyje i które numery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krycek Opublikowano 9 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 prowrap 449 i 9470 (metallic) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krycek Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Tym razem kolej na muchowke, F865-4 MHX'a ubrana w rec 1/0 x 4, 1x 2, 2, 3, T-LNSG12J + szczyt 731R 230Nici jedwabne, mocowanie kolowrotka RYFW-SG. Lakier prokote w jednej warstwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Pakuj sie lepiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Fajnego kijaszka machnoles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Ładnie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Spróbuj powalczyć ze stalówką , a będziesz zniewalał oczy zupełnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 świetna robota i zajebiaszczy lakierek.Muszę wytrzasnąc takie nici ,sprawdzą sie w okoniówkach cienko lakierowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krycek Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Dziekuje za mile slowa.Ze stalowka Slawku walcze caly czas, pieta Achillesa. Ten nawet nie podpisywalem zeby opis ograniczyc do minimum. Nie chcialbym winic narzedzi, ale stalowki ktore mam i do tej pory uzywalem nie pozwalaja na cienka kreske - charakteru pisma tez chyba nie poprawie.Mnie to az tak bardzo nie boli, ale fakt ze mogloby to lepiej wygladac. Moze ktos ma namiar na sprawdzone stalowki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 (edytowane) Mi się sprawdzają pierwsze lepsze ze sklepu z materiałami dla grafików/malarzy. Tylko trzeba poprosić o cienko piszącą. Można taką stalówką machnąć milimetrowej grubości woły, można literki nie grubsze od włosa. Kwestia kąta, docisku i podsuszania tuszu na stalówce. Nie zgadzam się z tym, że stalówka musi być zakończona kulką, żeby nie rysowała blanku. Może być ostra - kwestia techniki. BTW - estetyczny, harmonijny projekt, piękne, spokojne kolory. Warto, bardzo warto popracować nad opisami. Ćwicz na kawałku blanku, zmywaj spirytusem, nadpisuj, zmywaj spirytusem i tak w kółko. Ważna jest stabilność podparcia przedramienia - całe powinno być na stole. Blank "przekoszony" - pochyłe litery są ładniejsze w ręcznych opisach. Edytowane 5 Kwietnia 2013 przez krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Mam taki zestawik: http://www.cultpens.com/acatalog/Brause-Pack-of-3-Nibs.html#a25675Opcja drawing, ostre bez kulki, blanku nie rysuje, napisy mozna bardzo cienkie robic, tylko jeszcze wprawy mi brakuje hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Widzę że każdy unika tych szczytowych RECoili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krycek Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Widzę że każdy unika tych szczytowych RECoili szczytowe REC sa tragiczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Szczytowe RECole wytrzymują do pół roku przy żyłce na krakowskiej Wiśle, później powstaje "piękny" rowek w pierścieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Właśnie nie wiem jak wychodzą w praniu,ale mi wizualnie w ogóle nie pasują i dlatego nie zakładam.Tak samo spinningowe jak i muchowe.Ja zawsze przy spinie spieka, a przy flayu przeważnie Hopkinsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krycek Opublikowano 16 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Druga juz muchowka, tym razem blank z fishingart. Ventus F 9'6'' #7 2pc, przelotki: 731R 270 RSNX 1 RSNX 1 RSNX 1 RSNX 2 RSNX 2 RSNX 2 RSNX 2 RSNX 3 RSNX 4 T-LNSG12J T-LNSG16J prokote, jedwabne omotki, mocowanie kolowrotka:A10V-G Pac Bay waga 131g @krzysiek dzieki za rady odnosnie lakieru, gorna czesc byla robiona wedlug rad i efekt jest bardzo fajny. Mam tez nadzieje ze opis jest nieco lepszy niz ostatnio. Wedka szybko przetestowana dzis na jeziorku, pod okoniem mocno sie nie wygina. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIKUL Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Klasa. :-D możesz się podzielić swoimi uwagami co do jedwabiu? Jaką mają przewage nad nylonem? Cieniutkie, nie kryją stopki, podejrzewam że lepiej piją lakier.. Swoją drogą .. Piękny okoń:-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krycek Opublikowano 16 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Plus jedwabiu jest przede wszystkim cienkosc, no i efekt bialego/przezroczystego jest calkiem ciekawy. Musi tez byc dobrej jakosci moj brazowy byl sredni (bialy choc ta sama firma byl duzo lepszy jakosciowo) - duzo skaz na nitce, ktore potem nie pomagaja w nakladaniu lakieru. Poza tym wiekszych roznic do nylonu nie stwierdzilem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi