szczupak1 Opublikowano 15 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 Postanowiłem założyć ten wątek aby podzielić się opiniami na temat tej wyciągarki bo widzę że coraz więcej Kolegów jej używa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 16 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 No i masz jakieś spostrzeżenia ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Brylant Opublikowano 26 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 Używam jej na gumiaku. Na plus napewno, że jest cicha. Jedynym minusem to, że nie da się opuścić kotwicy na silniku tylko leci jak kamień grawitacyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rafalc Opublikowano 28 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Tez posiadam takową wciągarke.Przed zakupem wachalem sie sie czy nie wybrać firmy TRAC ale uważam że nie popełnilem błędu.Zdecydowanie jest duuuuzo cichsza od niej i w mojej opini napewno jest plusem że ma wolny opad.Przy windzie trac trzeba sporo sie naczekac az zejdzie do dna i przy okazji niezle natarabani co uwazam ze jest minusem.Jezeli chodzi o winde strongera to wolny opad jest jej atutem choc niezawsze bo moze tez niezle narobic rabanu przy opadzie. Ale jezeli mi na tym zalezalo to przytrzymalem sobie linke przy opadaniu kotwy ręką co spowolnilo opad i bylo super i szybko.Ps.do przytrzymania linki dobrze miec założoną rękawice bo na wiekszej głębokości szybko robi sie cieopło w rączke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
szczupak1
Postanowiłem założyć ten wątek aby podzielić się opiniami na temat tej wyciągarki bo widzę że coraz więcej Kolegów jej używa.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi