SlawekNikt Opublikowano 20 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 Jeśli uda mi się zmontować spotkanie nad jeziorkiem Czerniakowskim to w końcu przyjedź, ale z tym kijem. Porównamy go z moją "kluchą" trochę ponad 230 cm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 20 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 Jeśli tylko termin nie będzie kolidował z moimi zajęciami i zdrowie pozwoli, będę na pewno. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 20 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 Jeśli tylko termin nie będzie kolidował z moimi zajęciami i zdrowie pozwoli, będę na pewno. To już słyszałem tzn. czytałem ..., ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 27 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 Sławek nie czepiaj się ???? Alexa Blaas jak dla mnie krowi ogon, chciałem poprosić by dał porzucać, ale niestety musiał się szybciej zwinąc z łowiska. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1000 Opublikowano 28 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 (edytowane) . Edytowane 28 Lipca 2019 przez Mariusz1000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piatras Opublikowano 28 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 ...Może niech inni użytkownicy się wypowiedzą... Kiedys mialam scęszcie kupicz dragon infinity cast 2,60m 7-28g. drogo.., w biegu miesiąca cena upadla i model zginąl z oczy... Mam go nadal przy antaresie dc jako longcastera 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1000 Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Kiedys mialam scęszcie kupicz dragon infinity cast 2,60m 7-28g. drogo.., w biegu miesiąca cena upadla i model zginąl z oczy... Mam go nadal przy antaresie dc jako longcastera trudno to zrozumieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Zwróć uwagę na lokalizację Kolegi. To powinno ci sporo wyjaśnić... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Sławek nie czepiaj się Alexa Blaas jak dla mnie krowi ogon, chciałem poprosić by dał porzucać, ale niestety musiał się szybciej zwinąc z łowiska.Szkoda, że nic nie powiedziałeś, przecież zanim wyjechaliśmy, siedzieliśmy jeszcze chyba z godzinę towarzysko, a wędka leżała bezczynnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Alku, tam byli ludzie, z którymi beczkę soli zjadłem a nie widziałem ich potem ... 8-10 lat. No i połowić w Warcie też chciałem. Za dużo tego na jeden, bardzo krótki dzień. Ale co się odwlecze to nie uciecze ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piatras Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 trudno to zrozumieć a komu teraz lekko ? po nabyciu, model w ciągu miesiąca zdjęty z produkcji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinn Opublikowano 27 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 Tak szukam kija długości +- 250cm do 20 max 25 gram wyrzutu . Kijek szybki do gum. Ciężko cokolwiek znaleźć w tej długości. Króciaków jest na pęczki. Coś ktoś gdzieś widział, może jakieś sklepy mają w ofercie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose4ras Opublikowano 27 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 (edytowane) Kuying leader ship LSC-802M 8’ 7-21grParametry na papierze sie zgadzaja Pozdrawiam! EditJest tez model culter game o podobnych parametrach. Zerknij na ali! Edytowane 27 Września 2019 przez hose4ras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinn Opublikowano 27 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 A coś w Pl dostępne by było czy niestety za granicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose4ras Opublikowano 27 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 Szukalem kiedys wedki o podobnych parametrach jakie potrzebujesz, nic w PL nie znalazlem. Obecnie nie orientuje sie. Moze warto poszukac customa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinn Opublikowano 27 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 Albo samemu zrobić.Przeważnie tak się kończą poszukiwania.Ale pogrzebie jeszcze w necie. Może się coś trafi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 27 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Grey stream casting 2,4m 8-28g , 2,65 10-35g . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid75 Opublikowano 12 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 Również poszukuje długiego casta z tym ze do woblerow sandaczowych sporadycznie boleniowych. Mam na oku DaiwaMorethan Expert AGS 711 lub 93MLB ewentualnie Daiwa Morethan AGS 87MLB. Czy ktoś z forumowiczow miał do czynienia z ktoryms z w/w przeze mnie kijków. Czy nadaja się one pod raczej drobno (z małymi wyjątkami) pracującymi woblerami w gramaturze 10-25grCzy nie sa to zbyt sztywne i szybkie kije pod sandacze na woblery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziq1983 Opublikowano 27 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 ABU GARCIA SVARTZONKER CAST 7,5 MLWitam, pytanko czy ktoś z kolegów używał tytułowego patyka i czy owy patyk ogarnie temat sandacza z podbicia(a tutaj jest znak zapytania który mi nie działa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 8 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Eksperymentuj eksperymentuj.A jako że z tego co czytam to bardziej właśnie kleniojaziówka niż boleniówka,w razie niedogadania się z kijem zastukaj do mnie .Może i ja wrócę po paru latach nieobecności nad rzekę?Czuwaj Cześć, wysłałem Ci Priv, nie odezwałeś się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kupisz Opublikowano 2 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2022 Siema koledzy odkopię trochę. Szukam gotowca pod bolenia o długości 240cm do 18-21g, o akcji fast do woblerów 10-14g w budżecie ok 1k pln. Szukam i szukam ale nic lepszego od okumy psycho perch czy jaxona grey stream nie znalazłem w necie. Teraz latam z okumą psycho perch do 21g w dł. 230cm i jest super jeżeli chodzi o odległości rzutów ale ugięcie jest jak by to ująć nie idalne. Może ktoś z Was widział coś ciekawego w takich jw parametrach. Za podpowiedzi z góry dziękuję. Kupisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 2 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2022 W, tej cenie lub za, niewiele, więcej można trafić fajny hand made w świetnym stanie... Wysłane z mojego JNY-LX1 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kupisz Opublikowano 2 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2022 ...fajny hand made w świetnym stanie...Spoko Rafał, a na jakim blanku wędkę masz na myśli? Ja myślałem kiedyś o blass slim 8' do 15lb ale to 2x drożej by wyszło. Sam blank 900. Czułość blanku nie gra raczej roli tylko waga. Taka okuma jak wyżej pisałem to 110 gram wagi wędki...Ps moja rzeka to Warta.DziękiK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 3 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 Mam matagi. Super Shore albo vos w tym stylu. 8'6*. Jakby się dobrze zastanowić to mlze i bym nawet mógł się z nim rozstać... Wysłane z mojego JNY-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayou Opublikowano 5 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2022 2.3m shimano yasei bb crankincos tam dalej 5-20. Pod wobka spoko. Macałem okume psycho i jak dla mnie do twardych przynęt shimano sympatyczniejsze. Ale... To wszystko krótkie jak dla mnie, chociaż Warte widziałem tylko w Poznaniu i tam by wystarczyło. Shimano wlazło w miejsce złamanego greay strema 2.4 do 28gr. Łowię tym na Rabie koło Bochni która wygląda trochę bardziej zabiedzona jak Warta w Poznaniu, ale tylko trochę. Na długo i w Wiśle zamiennie używam Avc do 21gr, 2.9m albo abu victis 3.11 do 32gr. To pod wobler. Pod gumę abu victis 2.8m do 38gr albo vendette do 40 gr 2.74m. Mam jeszcze parę długich seryjnych kiji ale oczko cięższych a to nie o tym temat. Pz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi