pepe_79 Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Dobra robota !!!Patyk powinien się sprawdzić. Podoba mi się ugięcie tegoż blanku - fajne, męczące godnego przeciwnika Czekam na wieści z placu boju - szczególnie jaki realny zakres wagowy przynęt ten blank obsłuży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dysan Opublikowano 10 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Pojechałem dzisiaj nad wodę. Niestety wszędzie jeszcze lód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dysan Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Koledze godski-emu obiecałem, że jak będzie komplet to pochwalę się zakupem. Dlatego od chwili kiedy zakup do mnie dotarł nazywa się Revo g-ski. No ale komplet powstał więc wklejam fotki.Mam nadzieję, że kolega g-ski nie obrazi się, że jego były musi pracować z taka marną samoróbką.Samoróbka jest na blanku MHX MB784, przelotki fuji BLNAG, szczytowa sic, uchwyt TCS M18, rękojeść jak zwykle aglomerat + wstawki. Opisu jeszcze nie ma ale dlatego, że jak na innym patyku zrobiłem to chyba wstawię później z podpisem jak nie należy tego robić. Zresztą w niedziele chyba kij pojedzie ze mną na próbę wody a przy okazji moje nauki rzucania czymś takim. Tak to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi