zander3 Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 witam, prosze o szczere opinie na temat tego mlynka, bo planuje go zakupic...czym on sie rozni np. od red arc-a 10200? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Mialem w zeszlym roku ten mlynek w wielkosci 4000. Gabarytowo byl wiekszy niz Red czy zauber, praca cicha, rowna, zblizona do wyzej wymienionych kolowrotkow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fedx Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 kręciłem arcticą tylko na sucho, technologicznie to zupełnie inny kołowrotek ni?ź zauber czy redarc, nia zrobił na mnie wra?źenia tak solidnego jak wspomniane kołowrotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander3 Opublikowano 19 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 a team dragon mlynek wg. Was jest lepszy od tej arctici? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 A czemu Zauberka lub Spro nie bierzesz pod uwagę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Kup redarc'a i bedzie zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrrd Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Miałem redarc'a i sprzedałem sam nie wiem czemu. Solidny kołowrotek o poprawnej pracy. Jednak to taka choroba, ?źe ciągle jest mało i człowiek szuka czegoś lepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander3 Opublikowano 19 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Miałem redarc'a i sprzedałem sam nie wiem czemu. Solidny kołowrotek o poprawnej pracy. Jednak to taka choroba, ?źe ciągle jest mało i człowiek szuka czegoś lepszego mam red-a, ale szukam czegos podobnego INNEGO.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Zander3, odnośnie team dragona to odradzam. Mam dobre por?łwnanie jak kupiłem redarca a znajomy po kilku miesiącach analogicznego dragona.Dragon pomimo pedantycznego dbania, w sumie lekkiego u?źytkowania niezbyt często znacznie bardziej zu?źyty, wszechoobecne luzy, w jednej ze szpul padł hamulec, naw?łj ju?ź nier?łwny. Być mo?źe ?źe to kwestia jakości materiał?łw, dokładności wykonania ale mo?źe i projektu, bo dragon ma korpus wielkości redarca numer mniej (dragon 930 vs red 10300). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fedx Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 jeśli m?łwisz o team dragon FD930 to jest to odpowiednik Ryobi Excia, RedArc nie ma odpowiednika w ofercie dragona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Być mo?źe. To znaczy zapewne masz rację. A z por?łwnania tych dw?łch w dłu?źszym kawałku czasu dragon słabo wypada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Mam Artice w wersji 6000. Powiem kr?łtko: zajebisty. Ju?ź drugi rok przeorany na fiordach i nic się nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba666 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 (edytowane) Panowie mam dylemat co wybrac Zaubera czy Arctice?Kołowrotek bedzie używany pod klenia jazia bolka.Brać z dystrybucji Dragona czy Kongera? Edytowane 26 Sierpnia 2014 przez seba666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas202 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Panowie mam dylemat co wybrac Zaubera czy Arctice?Kołowrotek bedzie używany pod klenia jazia bolka.Brać z dystrybucji Dragona czy Kongera? Oba to solidne modele, dystrybucja nie ma znaczenia - wychodzą z tej samej fabryki. Użytkuję ARCTICE 6000 do ciężkiej orki drugi sezon i nic się nie dzieje - no może trochę większe luzy na korbce. Przy mniejszym rozmiarze, mniejszych przynętach może to być kręcioł na lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi