kondzio 77 Opublikowano 17 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 (edytowane) CześćSzukam informacji o takim kijku. https://www.internationalfishing.eu/en/products/fishing-rods/casting-fishing-rods/rods-heracles-hcsc-64ml-wallacea-detail Może miał ktoś styczność a może któryś z kolegów ma na miejscu.Chodzi mi o realne cw, ugiecie itd. Z góry dziękuję za informację. Edytowane 17 Grudnia 2018 przez kondzio 77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakPot Opublikowano 6 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2021 Witaj, czy udało sie zdobyć jakieś info w temat tego kija. Chcę sie przymierzyć do zakupu tego ciasta od kolegi @darka 7474.Wspominał, że kupił go od Kondzia, a po tym poście pomyślałem, że to dobry trop ????Jeżeli to nie problem, to poproszę o jakieś info. Szukam kija pod okonie, od 5g, gumy i twitche. Może obrotówki. Pozdrawiam Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi