koks Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Witam,Czy ktos ma wyrobione zdanie na temat tych wedzisk: Shimano Lesath? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander3 Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Witam,Czy ktos ma wyrobione zdanie na temat tych wedzisk: Shimano Lesath? witaj! moj kolega uzywa tego kijka... dal chyba z aniego ze 1200zl jak dla mnie kij nie jest wart ceny, ale calkiem przyzwoity ! Ps. Pod klenie, jazie, bolki go ma...i sprawdza mu sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblood Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Witam posiadam 2 takowe,kosztowały duzo wiecej jak 1200zł dla kogos kto nie łowił tym sprzetem nie zrozumie co to za wedki dla mnie rewelacja jesli masz mozliwosc kupic za dobra kase nie wahaj sie pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasazer Opublikowano 5 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 Witam Wszystkich.Użytkował ktoś z Was kij Shimano Lesath SLEDX27M nad wodą ? Może się ktoś podzielić opinią ?Oglądałem ten kijek w sklepie, wygląda fenomenalnie, bardzo fajnie leży w ręce ze Stella czy TP w rozmiarze 4000. W porównaniu do Speedmastera DX 7-28g ( jaki posiadam)jest znacznie szybszy, sztywniejszy. Był by to spinning podstawowy, uniwersalny ( nie lubię chodzić z dwoma kijami) na szczupaka, okonia, do łowienia z brzegu. Chciał bym sobie sprawić taki prezencik na koniec sezonu... Wędki z pracowni nie biorę pod uwagę bo mam duże obawy co z tego może wyjść, Lesath chociaż w sklepie mogłem obmacać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 5 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 http://jerkbait.pl/topic/11952-shimano-lesath-opinie/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasazer Opublikowano 5 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 (edytowane) http://jerkbait.pl/topic/11952-shimano-lesath-opinie/Szału we wskazanym wątku nie ma... do tego jest z 2012 roku i dotyczy znacznie starszego modelu. Ale żeby nie śmiecić proszę o przeniesienie tam mojego tematu. Edytowane 5 Listopada 2021 przez pasazer 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kicaj Opublikowano 3 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2022 (edytowane) Koledzy czy mozecie wyrazić swoją opinię o wędkę spiningowej Shimano Lesath 3-12g 270.Czy mieliście z nią styczność i jak Wam się sprawowała Edytowane 3 Grudnia 2022 przez kicaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander58 Opublikowano 12 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia czy miał ktoś w rękach lub łowił wędka Shimano Wędka Lesath Sea Trout Spinning 3,05m 5-25g lub 274 5- 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 12 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia Może tu coś znajdziesz: jerkbait.pl-shimano-lesath-opinie-uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 12 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia czy miał ktoś w rękach lub łowił wędka Shimano Wędka Lesath Sea Trout Spinning 3,05m 5-25g lub 274 5- 25 spróbuj podpytać kolegi https://www.facebook.com/damian.cherek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander58 Opublikowano 12 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia Może tu coś znajdziesz: jerkbait.pl-shimano-lesath-opinie-uwagidziękuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander58 Opublikowano 15 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia spróbuj podpytać kolegi https://www.facebook.com/damian.cherekdziękuje Panie waldku, kolega z FB udzielił mi wyczerujących wyjasnien . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 15 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia dziękuje Panie waldku, kolega z FB udzielił mi wyczerujących wyjasnien .Główna siła tego forum : INFORMACJA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi