dodik95 Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 Witam, wiem że ogłoszenie sprzedaży można wystawić dopiero 30dni po zarejestrowaniu, ale potrzebuje coś pilnie sprzedać w przerwie świątecznej, a chciałbym to ogłosić już teraz. Niestety moja rejestracja była 28 listopada, więc nie mam możliwości wstawić swojej oferty. Czy jest jakaś możliwość aby to wykonać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 może allegro? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 może allegro?Albo olx. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 Skontaktuj się z administratorami i przegadaj temat. Przy ogłoszeniu masz przycisk "zgłoś".Wyjaśnij sprawę, może się zgodzą.A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 To nie jest kwestia osobistej zgody kogokolwiek. Tak jest ustawiony automatyczny mechanizm, który obowiązuje wszystkie osoby zarejestrowane na naszym forum. Każda zmiana wymagałaby zmiany tych ustawień, czyli nowy okres oczekiwania byłby nie dla jednej osoby, a dla wszystkich. 30 dni jest okresem obowiązującym dla wszystkich i jest tylko jedna rada - zaczekać te 30 dni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi