mg_team Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Witam koledzy, chciałbym dowiedzieć się ile średnio (PLN) wydajecie na jedną przynętę spinningową. A drugie pytanie, ile max. bylibyście w stanie zapłacić za przynętę spinningową.Z g?łry dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam C&R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wobler129 Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Za coś naprawdę dobrego i sprawdzonego to 30zł spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mg_team Opublikowano 19 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 dziękuję, czekam na dalsze odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 makamba Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Ja chyba średnio wychodzę na jakieś 10euro.Najdro?źsza do tej pory kosztowała 40euro ale namierzyłem ju?ź jedną za 125euro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Booseib Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Za sprawdzoną łowną przynętę jestem skory wydać do 50zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TOFIX99 Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Dobry i sprawdzony wobler hand made kosztuje jakieś 20-40 zeta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 haja1978 Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Średnią cenę cię?źko określić, pewnie gdzieś ok. 7-8 złotych, bo jednak przewa?źają gumki. Za najdro?źsze wobki płaciłem ok. 50 złotych i takie pewnie byłoby maximum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 poszukaj na forum a znajdziesz thread na kilkanascie stron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 shorty Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Maximum dla mnie to za jedna przynętę 50zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piotrrd Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Popatrz na alledrogo co ludzie kupuja w jakich ilosciach i w jakim przedziale cenowym. Srednia karajowa myśle, ?źe bedzie w granichach 25-35zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 slawek_2348 Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Średnią cenę cię?źko określić, pewnie gdzieś ok. 7-8 złotych, bo jednak przewa?źają gumki. Za najdro?źsze wobki płaciłem ok. 50 złotych i takie pewnie byłoby maximum Ja jak przedm?łwca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcy- Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Popatrz na alledrogo co ludzie kupuja w jakich ilosciach i w jakim przedziale cenowym. Srednia karajowa myśle, ?źe bedzie w granichach 25-35zł.M?łwisz, ?źe ŚREDNIA 30zł? a ja powiem, ?źe ok 5, 6 mo?źe 7zł. W necie to co innego, raczej więcej się kupuje dro?źszych rzadkich przynęt. Na miejscu w sklepach za to więcej gumek (kt?łre wiadomo ile kosztują) czy np wahadł?łwki polspinga (te?ź niedrogie) itp. No, doliczymy gł?łwki do gumek to mo?źe troszkę więcej. Ja np średnio nie wydaje du?źo na przynętę. Większość to gumy, potem troszkę meps?łw a wobler?łw ju?ź mniej. Jakbym był pewien jakiejś przynęty to mo?źna te 50zł dać. Ale te pewne na szczęścia mam od 5 do 10 razy tańsze:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piotrrd Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Popatrz na alledrogo co ludzie kupuja w jakich ilosciach i w jakim przedziale cenowym. Srednia karajowa myśle, ?źe bedzie w granichach 25-35zł.M?łwisz, ?źe ŚREDNIA 30zł? a ja powiem, ?źe ok 5, 6 mo?źe 7zł. W necie to co innego, raczej więcej się kupuje dro?źszych rzadkich przynęt. Na miejscu w sklepach za to więcej gumek (kt?łre wiadomo ile kosztują) czy np wahadł?łwki polspinga (te?ź niedrogie) itp. No, doliczymy gł?łwki do gumek to mo?źe troszkę więcej. Ja np średnio nie wydaje du?źo na przynętę. Większość to gumy, potem troszkę meps?łw a wobler?łw ju?ź mniej. Jakbym był pewien jakiejś przynęty to mo?źna te 50zł dać. Ale te pewne na szczęścia mam od 5 do 10 razy tańsze:) Pozdrawiam Troche, źle sie wyraziłem, pisząc 25-35zł chodziło mi o średnią maksymalna cene. Uwzgledniając średnia cene wszystkich przynet myśle, ?źe własnie tak jak piszesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 elmo Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 (edytowane) . Edytowane 9 Kwietnia 2015 przez elmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 saw Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 A co to znaczy przynęta dobra i sprawdzona? Rewolucyjna? Skuteczniejsza ni?ź inne ju?ź dostępne? Czy tak samo dobra jak dostępne ale w 1/2 ceny? A mo?źe przynęta podobna do dostępnych kt?łra w połączeniu z dedykowaną techniką staje się zab?łjczo skuteczna? Odpowiednio zaprezentowana we właściwym miejscu i czasie prawie ka?źda przynęta jest skuteczna/dobra. Uchyl kolego nieco rąbka tajemnicy poniewa?ź na tak zadane pytanie mo?źna naopowiadać jedynie głupot. S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Wiele zale?źy od .... cholera wie od czego Czasem za kawałek blachy dam i 25 zeta, innym razem 12 zł za woblera hand made wydaje się OK.Myślę, ?źe statystycznie nie przekraczam 16 zł/sztZa tzw. pewniaka, sprawdzoną w porywach i ok. 50 złotych płaciłem ale to ju?ź fanaberia jakaś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tornado Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Jakie fanaberie Waldi przyjedź na sumki to zobaczysz fanaberie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 mocne wejscie, jak na 'team' ... tak bez dzien dobry, czesc i czolem ... jezeli cala przyszlosciowa dzialalnosc tak bedzie wygladala, to juz teraz gratuluje co do zadanego pytania (wedlug mnie naiwnego zreszta), to klasycznie sprawa wyglada tak ... wiekszosc chce za darmo i natychmiast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MarcysTorun Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 ja średnio wydaj około6zł a na coś sprawdzonego m?łgłbym dać do 50zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 patronservice Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 myślę, ?źe średnia to jakieś 7-10, max. ile wydałem za sztukę około 45 pln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomasz K Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Nareszcie zima się kończy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 saw Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Teraz zdecydowanie lepiej z pytaniem. Średnio od kilku do kilkunastu zł. Za bardzo dobrą przynętę m?łgłbym zapłacić do 50zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Witam koledzy, chciałbym dowiedzieć się ile średnio (PLN) wydajecie na jedną przynętę spinningową. A drugie pytanie, ile max. bylibyście w stanie zapłacić za przynętę spinningową.Z g?łry dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam C&R.Witam, Ja tak z ciekawości zapytam dla kogo te badania , tak jakoś anonimowo to wygląda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 range1970 Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Witam, Ja tak z ciekawości zapytam dla kogo te badania , tak jakoś anonimowo to wygląda ? No właśnie - a to tak mo?źna się tu zarejestrować i pierwsze pytanie to za ile, ile byście dali Koledzy? Numer buta babci mo?źe jeszcze. Nie potrzeba na to zgody Moda czy Admina? Ka?źdy tak mo?źe?Ja rozumiem - kolega czy kole?źanka forumowicza wypaca coś na pracę magisterską czy inną, mo?źna pom?łc, wiadomo komu i dlaczego...I tak w ostatnim czasie du?źy procent ludzi rejestruje się, ?źeby coś sprzedać (tak się wydaje), za chwilę będą nas co chwilę badać na r?ł?źne okoliczności, bez dzień dobry.A max za przynętę w sklepie będzie - jak ze wszystkimi innymi towarami - zawsze taki jaki ktoś zechce za niego dać... Właśnie nas o to chyba pytają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mg_team Opublikowano 19 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Panowie nie denerwujcie się bo nie ma potrzeby. Mo?źe powa?źnie zabrzmiało, ale bynajmniej nikogo w ten spos?łb nie chcę wykorzystać. Chciałbym poprostu poznać opinię ludzi, kt?łrzy czynnie zajmują się wędkarstwem. To nie jest ?źadna ankieta, wolne pytanie. Dziękuję wszystkim, kt?łrzy zechcieli zabrać głos. Oczywiście temat nadal aktualny, jeśli ktoś ma chęć proszę pisać, z g?łry dziękuję. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Ja na pewno się nie denerwuję tylko chciałbym wiedzieć komu mam odpowiedzieć mg_team niewiele mi m?łwi, a jak byś się choćby przedstawił było by znacznie przyjemniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
mg_team
Witam koledzy, chciałbym dowiedzieć się ile średnio (PLN) wydajecie na jedną przynętę spinningową. A drugie pytanie, ile max. bylibyście w stanie zapłacić za przynętę spinningową.
Z g?łry dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam
C&R.
31 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi