Skocz do zawartości
  • 0

Pomoc w badaniach rynku

mg_team

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Popatrz na alledrogo co ludzie kupuja w jakich ilosciach i w jakim przedziale cenowym. Srednia karajowa myśle, ?źe bedzie w granichach 25-35zł.

M?łwisz, ?źe ŚREDNIA 30zł? a ja powiem, ?źe ok 5, 6 mo?źe 7zł. W necie to co innego, raczej więcej się kupuje dro?źszych rzadkich przynęt. Na miejscu w sklepach za to więcej gumek (kt?łre wiadomo ile kosztują) czy np wahadł?łwki polspinga (te?ź niedrogie) itp. No, doliczymy gł?łwki do gumek to mo?źe troszkę więcej.

Ja np średnio nie wydaje du?źo na przynętę. Większość to gumy, potem troszkę meps?łw a wobler?łw ju?ź mniej. Jakbym był pewien jakiejś przynęty to mo?źna te 50zł dać. Ale te pewne na szczęścia mam od 5 do 10 razy tańsze:)

Pozdrawiam

• 0

Popatrz na alledrogo co ludzie kupuja w jakich ilosciach i w jakim przedziale cenowym. Srednia karajowa myśle, ?źe bedzie w granichach 25-35zł.

M?łwisz, ?źe ŚREDNIA 30zł? a ja powiem, ?źe ok 5, 6 mo?źe 7zł. W necie to co innego, raczej więcej się kupuje dro?źszych rzadkich przynęt. Na miejscu w sklepach za to więcej gumek (kt?łre wiadomo ile kosztują) czy np wahadł?łwki polspinga (te?ź niedrogie) itp. No, doliczymy gł?łwki do gumek to mo?źe troszkę więcej.

Ja np średnio nie wydaje du?źo na przynętę. Większość to gumy, potem troszkę meps?łw a wobler?łw ju?ź mniej. Jakbym był pewien jakiejś przynęty to mo?źna te 50zł dać. Ale te pewne na szczęścia mam od 5 do 10 razy tańsze:)

Pozdrawiam

Troche, źle sie wyraziłem, pisząc 25-35zł chodziło mi o średnią maksymalna cene.

Uwzgledniając średnia cene wszystkich przynet myśle, ?źe własnie tak jak piszesz.

• 0

A co to znaczy przynęta dobra i sprawdzona? Rewolucyjna? Skuteczniejsza ni?ź inne ju?ź dostępne? Czy tak samo dobra jak dostępne ale w 1/2 ceny? A mo?źe przynęta podobna do dostępnych kt?łra w połączeniu z dedykowaną techniką staje się zab?łjczo skuteczna?

Odpowiednio zaprezentowana we właściwym miejscu i czasie prawie ka?źda przynęta jest skuteczna/dobra.

Uchyl kolego nieco rąbka tajemnicy poniewa?ź na tak zadane pytanie mo?źna naopowiadać jedynie głupot.

S.

• 0

Wiele zale?źy od .... cholera wie od czego :lol: Czasem za kawałek blachy dam i 25 zeta, innym razem 12 zł za woblera hand made wydaje się OK.

Myślę, ?źe statystycznie nie przekraczam 16 zł/szt

Za tzw. pewniaka, sprawdzoną w porywach i ok. 50 złotych płaciłem ale to ju?ź fanaberia jakaś . Embarassed

• 0

Witam koledzy, chciałbym dowiedzieć się ile średnio (PLN) wydajecie na jedną przynętę spinningową. A drugie pytanie, ile max. bylibyście w stanie zapłacić za przynętę spinningową.

Z g?łry dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam

C&R.

Witam,

Ja tak z ciekawości zapytam dla kogo te badania , tak jakoś anonimowo to wygląda ?

• 0

Witam,

Ja tak z ciekawości zapytam dla kogo te badania , tak jakoś anonimowo to wygląda ?

No właśnie - a to tak mo?źna się tu zarejestrować i pierwsze pytanie to za ile, ile byście dali Koledzy? Numer buta babci mo?źe jeszcze.

Nie potrzeba na to zgody Moda czy Admina? Ka?źdy tak mo?źe?

Ja rozumiem - kolega czy kole?źanka forumowicza wypaca coś na pracę magisterską czy inną, mo?źna pom?łc, wiadomo komu i dlaczego...

I tak w ostatnim czasie du?źy procent ludzi rejestruje się, ?źeby coś sprzedać (tak się wydaje), za chwilę będą nas co chwilę badać na r?ł?źne okoliczności, bez dzień dobry.

A max za przynętę w sklepie będzie - jak ze wszystkimi innymi towarami - zawsze taki jaki ktoś zechce za niego dać... Właśnie nas o to chyba pytają.

• 0

Panowie nie denerwujcie się bo nie ma potrzeby. Mo?źe powa?źnie zabrzmiało, ale bynajmniej nikogo w ten spos?łb nie chcę wykorzystać. Chciałbym poprostu poznać opinię ludzi, kt?łrzy czynnie zajmują się wędkarstwem. To nie jest ?źadna ankieta, wolne pytanie. Dziękuję wszystkim, kt?łrzy zechcieli zabrać głos. Oczywiście temat nadal aktualny, jeśli ktoś ma chęć proszę pisać, z g?łry dziękuję. Pozdrawiam.