witek Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 @remek,proszę o wyjaśnienie. Dlaczego wyciąłeś praktycznie cały wątek? Czy uważasz, że tak będzie lepiej? Dla kogo? Chyba nam się to należy. Jeżeli nie wiesz o co chodzi to wykasuj mój post. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 @remek,proszę o wyjaśnienie. Dlaczego wyciąłeś praktycznie cały wątek? Czy uważasz, że tak będzie lepiej? Dla kogo? Chyba nam się to należy. Jeżeli nie wiesz o co chodzi to wykasuj mój post. Witku uważam, że tak jest zdecydowanie lepiej bowiem wypowiedzi związane z tym tematem odbiegały merytorycznie od wątku głównego. Jeśli uważasz inaczej to masz do tego prawo. Moja wizja na forum jest inna. Jeśli Ty masz swoją to tylko mogę powiedzieć - przykro mi, ale ja tu rządzę i będzie po mojemu. Proszę weź to pod uwagę! Ponadto dałem wyraźny sygnał oznaczający koniec rozmowy na ten temat, a Ty próbujesz ciągnąć dalej z czego również nie jestem zadowolony. Jeszcze raz podkreślę - nie toleruję przepychanek, wycieczek na prywatne podwórko i rozgrzebywania spraw, które jednoznacznie zostały załatwione. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 witek Opublikowano 28 Listopada 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 EOT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomi78 Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Remek ma racje ,jak ktoś ma do kogoś problem to można to załatwić na priv :)a nie zaśmiecać forum.nara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
witek
@remek,
proszę o wyjaśnienie. Dlaczego wyciąłeś praktycznie cały wątek? Czy uważasz, że tak będzie lepiej? Dla kogo? Chyba nam się to należy. Jeżeli nie wiesz o co chodzi to wykasuj mój post.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi