Skocz do zawartości

Agencja Mienia Wojskowego - sklep.

ZedSet

Rekomendowane odpowiedzi

Kolejne zakupy świątecznych prezentów w stylu "zastaw się, a postaw się"? Nie tym razem. Tym razem postaw na zestaw. A dokładnie na jeden z trzech świątecznych zestawów z naszego sklepu. Wyposaż się w torbę, która wiele pomieści i mundur polowy w kamuflażu leśnym. Choć w takim zestawie bardziej się wyróżnisz w miejskiej dżungli, niż zakamuflujesz 

Prostota i elegancja. Jednym zaszklą się oczy od wysokich procentów zawartości, innym od wysokiego połysku samych kieliszków. Na zdrowie

Nie wszystko złoto, co się świeci. Czasem mogą to być buty, wypucowane zestawem przyborów za jedyne 12 złotych. Trzy szczotki  zapakowane w solidnie wykonany, ale i stylowy worek w wojskowym kamuflażu. Warto kupić choćby dla niego. 

Niby półbuty, ale przy odpowiedniej stylizacji zrobią lepszą robotę niż para pełnych butów. Proste i zgrabne. Z nimi wyjdziesz zwycięsko z niejednej niewyjściowej sytuacji. Kup i rozchodź zanim rozejdą się w internetach.

..... 

Fajne opisy  :D  ;)  no i można upolować perełki wyposażenia. 

• Like 1

Z wojska wyszedłem w 96 ... Od tamtej pory mam spodzień wz 93 ... I choć używany sporadycznie (z powodu sentymentu) do dziś nie dość, że się trzyma to jeszcze całkiem świetnie wygląda. Ja polecam jeśli komuś pasuje taki styl.

Miałem kiedyś te półbuty, też za trzy dychy kupione tylko gdzie indziej - no w życiu nie miałem tak prostych, a jednocześnie tak wygodnych butów. Chyba ze 4 lata je ciurałem prawie codziennie i prawie przez cały rok. W końcu wyrzuciłem bo już czubki strasznie poobdzierałem, ale jakby był mój rozmiar to bym kupił teraz na pewno następne.

• Like 1