ZedSet Opublikowano 20 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Różne różności do kupienia od wojaków.https://sklep.amw.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 20 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 https://sklep.amw.com.pl/pl/p/Talerz-stalowy-gleboki-z-logo-Marynarki-Wojennej/41 Szukam od dłuższego czasu kubka z tego zestawu, jakby ktoś miał i chciał puścić to wezmę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 20 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Kolejne zakupy świątecznych prezentów w stylu "zastaw się, a postaw się"? Nie tym razem. Tym razem postaw na zestaw. A dokładnie na jeden z trzech świątecznych zestawów z naszego sklepu. Wyposaż się w torbę, która wiele pomieści i mundur polowy w kamuflażu leśnym. Choć w takim zestawie bardziej się wyróżnisz w miejskiej dżungli, niż zakamuflujesz Prostota i elegancja. Jednym zaszklą się oczy od wysokich procentów zawartości, innym od wysokiego połysku samych kieliszków. Na zdrowie Nie wszystko złoto, co się świeci. Czasem mogą to być buty, wypucowane zestawem przyborów za jedyne 12 złotych. Trzy szczotki zapakowane w solidnie wykonany, ale i stylowy worek w wojskowym kamuflażu. Warto kupić choćby dla niego. Niby półbuty, ale przy odpowiedniej stylizacji zrobią lepszą robotę niż para pełnych butów. Proste i zgrabne. Z nimi wyjdziesz zwycięsko z niejednej niewyjściowej sytuacji. Kup i rozchodź zanim rozejdą się w internetach...... Fajne opisy no i można upolować perełki wyposażenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 20 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Z wojska wyszedłem w 96 ... Od tamtej pory mam spodzień wz 93 ... I choć używany sporadycznie (z powodu sentymentu) do dziś nie dość, że się trzyma to jeszcze całkiem świetnie wygląda. Ja polecam jeśli komuś pasuje taki styl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 21 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 Miałem kiedyś te półbuty, też za trzy dychy kupione tylko gdzie indziej - no w życiu nie miałem tak prostych, a jednocześnie tak wygodnych butów. Chyba ze 4 lata je ciurałem prawie codziennie i prawie przez cały rok. W końcu wyrzuciłem bo już czubki strasznie poobdzierałem, ale jakby był mój rozmiar to bym kupił teraz na pewno następne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 22 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 W sklepie nie wszystko z oferty jest wystawione. Polecam śledzić ich stronę fb. https://www.facebook.com/agencja.mienia.wojskowego/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 22 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Zajebista ta ich witryna. Naprawdę z ktoś z jajem porobił opisy towarów, propsy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fossegrim Opublikowano 22 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Na fejsbuku także działa ktoś z polotem...Zajebista ta ich witryna. Naprawdę z ktoś z jajem porobił opisy towarów, propsy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi