woblery z Bielska Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Powyższa muszka trafiła na konkurs. Na Facebooku, niestety Jeśli macie tam swoje konto, to proszę zagłosujcie - niech moc jerkbaita da Bartkowi wygraną A co!Muszka Bartka jest na fotografii nr 3.https://web.facebook.com/TowarzystwoLipieniowejGoraczki/posts/301260554068969 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartol Opublikowano 26 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Janusz dziękuję za polecenie ...wg zasad 5 najwyzej lajkowanych much idzie do finalu a tam wybierają już ludzie z Towarzystwa Lipieniowej Gorączki ....sprawa jest otwarta:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartol Opublikowano 2 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Korzystając z L4 miałem sporo czasu żeby uzupełnić pudełka z sucharami na San 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Gdzieś mam haki 28. Ukręciłem na nich aż jedną muszkę. I na bank jej nie założę. Za dużo przy tym maluszku roboty było A nawiązując do L-4 i tego nakręconego drobiazgu, mam tylko jedno skojarzenie - o choroba! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Gdzieś mam haki 28. Ukręciłem na nich aż jedną muszkę. I na bank jej nie założę. Za dużo przy tym maluszku roboty było A nawiązując do L-4 i tego nakręconego drobiazgu, mam tylko jedno skojarzenie - o choroba! Janusz masz bardzo dobre skojarzenia. A ja zastanawiając się nad tym L-4 , drogą dedukcji doszedłem do wniosku , że zwolnienia nie wystawiał okulista. Sucharki przepiękne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 4 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Bartku, serdeczne gratulacje! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartol Opublikowano 4 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Podziękował.. udało się raz w roku coś wygrać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 4 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Gratulacje naprawdę zacna mucha wygrała konkurs.Janusz zawsze dobrze obstawia wygranych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 4 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Super robota, nie łowie na muchy ale zawsze nie mogę się na nie napatrzyć. Te na główkach jigowych są bardzo ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartol Opublikowano 5 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 (edytowane) Zdarza mi się co jakiś czas robić dla kogoś jigi pstągowe lub koguty sandaczowe więc jak tylko będzie okazja to wrzucę fotki. Edytowane 5 Lutego 2019 przez Bartol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 5 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Cześć. Możesz zdradzić na jakich hakach są te muszki (model i #)? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Wczoraj na muchowych mistrzostwach mojego koła złowiłem dziesięć pstrągów. Jeden z konkurentów złowił ich dwanaście (szacun!), ale po przeliczeniu punktacji moje były na tyle większe, że zdobyłem pierwsze miejsce. Największy nie był jakomś szczególnym gigantem, choć jak na nasze warunki 38 cm z Soły (odcinka z zabieraniem ryb), to już okaz Fajnie, ze wspomniany wcześniej kolega też zaliczył sztukę podobnej wielkości. Czyli da się, pływają nadal, ku uciesze innych wędkarzy. Muszki, które okazały się tak skuteczne ukręcił oczywiście Bartek. Dziękuję 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartol Opublikowano 1 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 A proszę bardzo i polecam się na przyszłość!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi