MarcysTorun Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 wie ktoś z was mo?źe jak nazywa się ta guma? i gdzie je mo?źna kupić? kiedyś dostałem 2 sztuki jedną ju?ź urwałem a ta ju?ź jest solidnie pocięta więc trzeba jakoś zdobyć nowe:) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fedx Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 ciekawa, na co sie sprawdza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 ciekawa, na co sie sprawdza ?Na ryby <_< pewnie soś okoń sandacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrzanek Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 mo?źe się mylę,ale coś mi kojarzy się,?źe to pierwowz?łr Dragonowskich reno killer?łw.A zwało to się bodaj Renovsky Lures.Choć w googlach nie znalazłem zdjęcia takiej gumy pod szyldem Renovsky,ale nie wiem,czy w katalogu Dragona,przy opisie Renno Kiler?łw nie ma zdjęcia tego pierwowzoru.Nie chcę wprowadzać w błąd. Ale jeśli to jest to,to raczej nigdzie ju?ź nie kupisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Chrzanek - nie Renovsky tylko Renosky. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fedx Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 to nie ta guma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcysTorun Opublikowano 20 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 sprawdza się na szczupaki, ta guma jest z USA, ale nie mogłem jej znaleźć w ?źadnym sklepie a i nazwy nie znam co by ułatwiło poszukiwania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Bo to nie jest ani Renovsky ani nawet Renosky.To jest bardziej coś w stylu Relax Diamond Shad. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcysTorun Opublikowano 20 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 no podobno jest, ale ta moja ma tą folie szeleszczącą w ogonie. mo?źe to jej dodaje skuteczności? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrzanek Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 faktycznie koledzy,macie racje,dogrzebałem się do katalogu Dragona i ta Renosky ma te romby,diamnciki na ogonie jak ten relax,czy reno killer,czyli wypukłe. Dzięki Makamba,ju?ź wiem,czemu nie mogłem znale?źź gum Renovsky A ta poszukiwana ma na wylot dziurki w kształcie romb?łw.Sorki,?źe wprowadziłem w błąd .Ale m?łwiłem,ze nie mam pewności tak mi się ten rombowaty wzorek skojarzył A swoją drogą to te reno killery sprawdzały mi się w zeszłym sezonie i to na szczupaki,a nie sandacze pod kt?łre była tworzona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Wstyd się przyznać , ale mam w kolekcji kilka gum , których rodowód nie jest mi znany. Między innymi takie oto coś : 7cm.Zna ktoś tego cudaka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_B Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 nie pamiętam jak to sie nazywa ale widziałem w szczecińskich sklepach to albo coś bardzo podobnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Bo to pewnie Bartek ich zaopatrzył a teraz sam nie wie co ma w pudłach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 (edytowane) Jeszcze do dziś miałem nadzieję ,że to będzie coś z Akary , ale przejrzałem katalog i nic.Wcześniej też ich nigdzie nie widziałem. Hehe , Maniuś - dopiero miałem zamiar je wrzucić na sklepy. Edytowane 12 Października 2013 przez makamba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Mogę się mylić ale wygląda mi to na Ecogear Grass Minnowhttp://www.ecogear.jp/eng/ecogear/ecogear_worm/grass_minnow.htmlW kraju dystrybutorem jest Konger. Pozdrawiam Tomi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 A to nie jest stara seria właśnie Misrer twistera ?Chyba mi się gdzieś ostał seledynowy. Muszę poszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Mogę się mylić ale wygląda mi to na Ecogear Grass Minnowhttp://www.ecogear.jp/eng/ecogear/ecogear_worm/grass_minnow.htmlW kraju dystrybutorem jest Konger. Pozdrawiam Tomi Łepek i korpus identyczny , ale inny i delikatniej osadzony ogonek w tych Eco.To samo z Akarą , o której początkowo myślałem.http://like-fishing.by/?p=4096 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exkudlaty Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Czy ktoś wie co to za guma? Mam to od roku, kupiłem chyba ze 4 sztuki, ale nie pamiętam ani gdzie ani co to jest. Może ktoś miał styczność z takim wynalazkiem i może podpowiedzieć, bo jak na moje łowienie to diabelnie fartowny wynalazek. Guma ma około 5 cm długości i wytłoczoną fakturę łuski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 chyba traper takie sprzedaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NERO Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Jest to Traper Slim Fish Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Traper Slim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exkudlaty Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Wielkie dzięki, to jest to. Temat do zamknięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 (edytowane) Bardzo fajna guma. Tylko oczywiście ogonek kruchy i lepiej mieć zapas przy sobie Edytowane 14 Kwietnia 2015 przez Marcyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MALIN. Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Te traperki to łowne gumaki, tylko trudno ostatnio dostępne, może ktoś ma jakiś namiar na sklep internetowy gdzie można je nabyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exkudlaty Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 @MALIN. właśnie kupiłem na allegro. Jak wpiszesz nazwę to jest sklep gdzie mają duży wybór kolorów i rozmiarów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi