Skocz do zawartości

Co to za guma?

MarcysTorun

Rekomendowane odpowiedzi

mo?źe się mylę,ale coś mi kojarzy się,?źe to pierwowz?łr Dragonowskich reno killer?łw.A zwało to się bodaj Renovsky Lures.Choć w googlach nie znalazłem zdjęcia takiej gumy pod szyldem Renovsky,ale nie wiem,czy w katalogu Dragona,przy opisie Renno Kiler?łw nie ma zdjęcia tego pierwowzoru.Nie chcę wprowadzać w błąd.

Ale jeśli to jest to,to raczej nigdzie ju?ź nie kupisz

faktycznie koledzy,macie racje,dogrzebałem się do katalogu Dragona i ta Renosky ma te romby,diamnciki na ogonie jak ten relax,czy reno killer,czyli wypukłe.

Dzięki Makamba,ju?ź wiem,czemu nie mogłem znale?źź gum Renovsky :lol:

A ta poszukiwana ma na wylot dziurki w kształcie romb?łw.Sorki,?źe wprowadziłem w błąd Embarassed .Ale m?łwiłem,ze nie mam pewności ;) tak mi się ten rombowaty wzorek skojarzył

A swoją drogą to te reno killery sprawdzały mi się w zeszłym sezonie i to na szczupaki,a nie sandacze pod kt?łre była tworzona :lol:

• 1 rok później...

Jeszcze do dziś miałem nadzieję ,że to będzie coś z Akary , ale przejrzałem katalog i nic.

Wcześniej też ich nigdzie nie widziałem.

Hehe , Maniuś - dopiero miałem zamiar je wrzucić na sklepy. :lol:

Edytowane przez makamba

Mogę się mylić ale wygląda mi to na Ecogear Grass Minnow

http://www.ecogear.jp/eng/ecogear/ecogear_worm/grass_minnow.html

W kraju dystrybutorem jest Konger.

Pozdrawiam Tomi B)

Łepek i korpus identyczny , ale inny i delikatniej osadzony ogonek w tych Eco.

To samo z Akarą , o której początkowo myślałem.

http://like-fishing.by/?p=4096

• 1 rok później...

Czy ktoś wie co to za guma? Mam to od roku, kupiłem chyba ze 4 sztuki, ale nie pamiętam ani gdzie ani co to jest. Może ktoś miał styczność z takim wynalazkiem i może podpowiedzieć, bo jak na moje łowienie to diabelnie fartowny wynalazek. Guma ma około 5 cm długości i wytłoczoną fakturę łuski.

post-57924-0-20017000-1429005671_thumb.jpg